08 jún

Az elmúlt hetekben sokan fordultok hozzám segítségért a növekvő árak, nehéz pénzügyi helyzetek végett.

Kérdezitek tőlem, hogyan tudnátok bevonzani a bőséget? Mit tudtok tenni annak érdekében, hogy több pénzetek legyen?

Szeretnék segíteni, tanácsot adni, hogy hogyan tudod jobbá tenni a pénzügyi helyzetedet, hogy hogyan tudsz bőségben élni.

Ha a munkahelyeden nem kapsz elég pénzt, ha úgy érzed nem vagy eléggé megfizetve, akkor kívánj a főnöködnek sok pénzt, bőséget, jó életet és jó egészséget és ez vissza fog rád hatni. Abban nem vagyok biztos, hogy ott fogsz maradni, de az energiák elkezdenek jó irányba mozogni! Kaphatsz jobb állást, jobb pozíciót, ami kényelmesebb és könnyebb megélhetést tud biztosítani.

A családokban gyakorta előfordul, hogy a család egyik tagja kölcsön kér. Ezzel nincsen semmi probléma, segíteni kell egymást, de mi még a teendő? Bőséget kell kívánni annak a családtagnak is, aki meg van szorulva és nem csak anyagilag segíteni, de energetikailag is! Kívánj neki bőséget, egészséget, egy jó lehetőséget, bármi olyat, ami megkönnyíti az ő életét. Hát nem nagyszerű, hogyha nem tőled kér állandóan pénzt? Hanem van neki és talán egy nap ő tud majd neked segíteni.

Azt se felejtsük el, hogyha folyamatosan csak adsz és adsz vagy valaki folyamatosan neked ad, a fejlődésben is elakadtok. Mert az, aki mindig kér, nem tanulja meg, hogy ezért tenni kell, oda kell raknia magát, energetikailag és érzelmileg is, és ne csak elvárások legyenek, hanem a fejlődés útján is menni kell.

A bőség nem a külvilágból indul el, hanem benned! Ha neked bőségérzeted van, akkor azt be fogod vonzani. Ha folyamatosan arra gondolsz, hogy nincsen, nem érdemled meg, netán még fogadalmat is tettél, hogy erre te nem vagy hajlamos, nem vagy hivatott (szegénységi fogadalom) akkor ezen nagyon gyorsan változtatnod kell, mert az elme mindent meg tud teremteni.

Ne szűkölködj, merj jót kívánni magadnak és másoknak is! Annak is, aki elvette, annak is, akitől nem kapsz eleget.

A párkapcsolatokban is nagyon sűrűn előfordul, hogy az egyik jóval többet keres a másiknál. Ebből konfliktusok alakulhatnak ki és kellemetlenségek. Az univerzális törvény itt is működik. Kívánj neki többet pénzt, szerencsét, jobb életet. Azért, hogy te is megkaphasd! Mint már említettem, látnak bennünket, körbevesznek és meg fogják adni, amit kérünk. Azt a minőséget az életben, a pénzhez való hozzáállást, ami neked a legfontosabb. Nem csak érzelmileg, de mennyiségben is.

Olyan világban élünk, olyan bolygón, ahol a pénznek nagy szerepe van, de elsősorban energetikailag kell ezt nézni. Az energia forog és a pénz is forog. Tehát hogyha te másnak jót, bőséget, egészséget, szép házat kívánsz, az rajtad is segít, hiszen te is megkapod, amit szeretnél. Ott is érvényben van az, hogy elképzelhető, hogy egy másik pozíciót fogsz betölteni, vagy ha nem dolgozol akkor kapni fogsz egy lehetőséget, ami segíteni fog téged abban, hogy ne érezd magad alárendeltnek és ne kelljen állandóan kérned.

Ha egyedül élsz és minden hónapban aggódsz, hogyan fizesd ki a lakást, albérletet vagy nyugdíjas vagy sok kiadással, akkor is megteheted. Kívánd, hogy legyen mindenkinek elég mindenből, több pénze, jobb állása. Hangold az elmédet arra, hogy a szándékod tiszta és erős legyen. Hiszen a lelkünk is egy izom és minél többet tréningezed, annál jobban megnyílik a szívcsakrád és annál több jóság fog kijönni és ez vissza is fog áramolni hozzád!

Nézzünk néhány technikát, amivel tudsz könnyíteni a sajátod és mások pénzügyi helyzetén.

  1. Hogyha leülsz egy meditáció alatt és folyamatosan arra koncentrálsz, hogy az életed jobb, megfordul minden körülötted, beviszed a pozitív gondolatokat a pénzzel kapcsolatban (több pénzem van, már ki van fizetve, már nincs ezzel gond, túl vagyok rajta) – és ezt összekötöd az érzelemmel és az értelemmel, ki fog menni az univerzumba. Ne felejtsd el, a szándék mindig nagyon fontos!

  2. A másik, ami nagyon sokat tud segíteni, hogyha leírod, hogyha sorokba, akár több lapon keresztül részletezed a szándékodat, mit szeretnél. Ne feledd, másoknak is adj ebből, azt is írd le, hogy másoknak mit szeretnél. Minél tisztább és minél határozottabb, amit magadnak és másoknak kívánsz, annál könnyebben fogod megkapni, amit szeretnél!

Sok sikert és bőséget kívánok!

Szeretettel: Kirilla