Szeretettel Üdvözlök Mindenkit!

Liptai Kirilla vagyok, Spiritiszta tanácsadó, Lélek gyógyász, Reiki Mester, Médium.

Már 20 éve, hogy segítek az embereknek problémáik megoldásában. Elértem mindazt, amit egy Médium, Gyógyító az életben elérhet. Hálás vagyok azért, mert a képességeim okán lehetőséget kaptam a segítségnyújtásra!

A folyamatos öntanulásnak, önképzésnek köszönhetően a „különleges” képességeim mellett rengeteg tapasztalatra, felismerésre és tudásra tettem szert az emberismeret, az egészséges testi-lelki-mentális folyamatok területén. Aki nem a lélek-agy-szerv hármas szintjét, összefüggéseit nézi és aki ezek közül egyet is kihagy a „gyógyítás” során, az az ember nem segítő, nem gyógyító!

Először magamnak kellett olyan emberré válnom, aki példát mutatva, hitelesen erős, stabil önértékeléssel, önismerettel, önszeretettel rendelkezik.  Mert minden fejlődésnek, minden minőségi változásnak ez az alapja!

Mindenki annyit tud adni, ami saját magában is meg van!  Nekem az életutam, a feladatom a segítés, a tanítás, a gyógyítás.  Mindezt úgy megvalósítani, hogy lehetőségeket kínálva, irányt mutatva úgy, hogy mindig a segítségre szoruló ember maga döntsön, ő válasszon, ő oldja meg az előtte álló feladatokat. Tudatosan, hittel, akarattal és önzetlen szeretettel.

Cél: felemelkedni, túljutni a korlátokon, magasabb tudat szintet elérni és minőségi változást az értékrendben. Ezek által magas érzelmi intelligencia alakul ki, képességek a boldogsághoz, a tiszta és őszinte szeretetenergia megtapasztalása, kiegyensúlyozott, harmonikus élet és olyan hatalmas erők, energiák jönnek létre egyéni és kollektív szinten is, amivel teremteni lehet! Határ a csillagos ég!

Nem szükségszerű a szenvedés, a bánat, a fájdalom!

Éljük jól-létben, örömben, egészségben az életünket! Megérdemeljük! Nem szabad ennél alább adni! Azt viszont tudni kell, hogy nem adják könnyen a boldogságot. Meg kell érte dolgozni! Nem könnyű, nagyon nehéz, sok gondolkodással jár eleinte, de ez kell a változáshoz! Akiben ez a motiváció kialakult a fejlődésre, akarja, hiszi és tenni is akar érte, annak nem marad el az eredmény. Garantáltan!

Ezeknek a motivált embereknek tudok maximálisan segíteni, hogy mindezt elérjék és testi-lelki egészséggel rendelkezzenek – egy boldogabb jövőben. Mindezt határtalan szeretettel és tisztelettel végzem.

Úgy gondolom, hogy aki ezen a pályán marad egy életen keresztül, annak ez van megírva.

  • Hogyan is alakult így az életem?
  • Miért ez a hivatásom?
  • Miben rejlik a képességben?
  • Kik a segítőim és hogyan tudok segíteni?

Már nagyon fiatalon megtapasztaltam a Szellemvilágot. A velük való együttlétet és kommunikációt.

Szerettem velük lenni, bár nem tudtam, hogy ők a túlvilágról érkeznek. Nehéz őket megfogalmazni, mert nekem van egy nagyon egyedi szeretetem feléjük. Eleinte meg voltam ijedve és inkább elhatárolódtam. Majd később huszonéves koromban elkezdtem gondolkodni, miért is jöttek el hozzám, más miért nem látta és hallotta őket, amikor én igen. Ezek után olyan társaságokat, embereket kerestem, akik el tudták nekem mondani, mit tapasztaltam, mert sokkal érettebbek és tájékozottabbak voltak nálam, és voltak hasonló élményeik.

Emlékszem, először egy 22 lapos tarot kártya volt a kezemben, abból jósoltam. Először volt a kezemben, úgy gondoltam, hogy zagyvaságokat mondok, amikor pedig minden úgy alakult ahogy én azt „megjósoltam”, szerencsének hittem. Viszont a gondolat egyre inkább foglalkoztatott, mert megint magával ragadott az a furcsa érzés, ami gyermekkoromban.

Elkezdtem újra kommunikálni a Szellemvilággal, láttam más civilizációkat és kialakult az a médiumi képesség – inkább úgy fogalmazok, hogy megkaptam – ami a mai napig a segítségemre van, hogy másokat is segíthessek vele.

Nem gondolom ezt egyedi képességnek, ugyanis hitem szerint mindenkiben benne rejlik, ahogyan a gyógyítás és a tudás. Van, aki nyitott rá és használja, és van, aki nem. Van, akinek ez az élet, a felfogása, van, aki egyszerűen ért hozzá, de nem szeretne ezzel foglalkozni, nem nyitott rá, elfordul tőle. Én szeretem ezt csinálni, és aki szembejön velem (barátok, ügyfelek), jó érzés segíteni nekik.

A kedvenc profilom a gyógyítás. Elvégeztem a Szellemgyógyászatot, tisztában vagyok azzal, hogy ez lehetséges, hiszen köszönhetően a segítőimnek, már nagyon sok embert tudtunk meggyógyítani.

Attól, hogy valamit nem látunk, nem azt jelenti, hogy az nincs is ott.

Aztán elvégeztem a Reikit, Kristály- és Csakra gyógyászatot is. Mindezekre azért volt szükség, hogy megtanuljam megfelelően használni a képességemet. Hatalmas felelősség az, amikor egy ember rám bízza magát és támaszt nyújtok neki, és bár a segítőim mindig adnak iránymutatást én pedig igyekszem a lehető legpontosabban közvetíteni, fontos volt nekem, hogy a fizikai síkon is, a képességem mellé, képzést is kaphassak.

Az emberek nagyon különböznek, ettől csodálatosak. Nagy sok rétűek a hívások, a kérdések és nem egyszerű megfelelni mindenkinek. Gondolok itt arra, hogy nagyon sok múlik a kommunikáción, és azt, amit képekben látok, vagy érzek, hallok, a lehető legalkalmasabb formában adjam át annak, aki engem megkeres.

Legtöbbször akkor jelennek meg a segítőim, hogyha gyógyításról van szó. Látom őket ahogy közelednek és szó nélkül segítenek. Nagyon ritka amikor kérnem kell a segítségüket és nem érkeznek maguktól, hiszen okosak, intelligensek és szeretni valók. Sok esetben súgnak, amikor valamilyen információt át kell adjak, még akkor is, ha éppen nem arról, hanem egészen másról van szó azzal, aki felhív.

Nem szeretem húzni az időt, bonyolítani a dolgokat.

Van olyan, aki ragaszkodik ahhoz, hogy kártyából nézzem meg a válaszokat, tanácsokat. Ezzel sincsen semmi baj, de igazából amit látok és amit érzek, én azt tartom nagyon fontosnak, mert az kristálytisztán jön.

Ezen kívül nagyon szívesen végzek csakra tisztítást, negatív energiák levételét.

Sokan izgulnak, idegesek, amikor felhívnak, mert nem tudják pontosan megfogalmazni a kérdést, de leginkább nem merik. Számtalanszor megtörténik az, hogy feltesznek egy kérdést, de nem az igazi kérdést, mert magának sem meri bevallani sokszor az ember, ami boldogtalanná teszi. Pedig ezen nincs mit szégyellni, senkinek sem tökéletes az élete, de törekedni kell rá, hogy minél jobb legyen. Azt javaslom, nyugodtan lazulj el, és legyél bátor. Ez nem vizsga vagy kihívás, ugyanolyan ember vagyok, mint bárki más, csupán nekem ez az életfeladatom és meg vannak az eszközeim, hogy támogassalak.

Azt is szokták tőlem kérdezni az ügyfeleim, hogy milyen sűrűn kellene telefonálniuk. Ez teljesen változó, mindig attól függ, hogy az élet melyik területén van probléma, amit meg kell oldani.

Ez lehet hetente/havonta/évente, de van, aki 2 évente hív fel engem. Tehát néhány bizonyos kérdésre kellene a válasz, vagy elkezdünk dolgozni egy problémán, már-már terápiaszerűen. Utóbbi természetesen sok munkával jár, de ügyfeleim sikerei nekem is visszaigazolások és én nagyon örülök hogyha kiteljesednek az emberek és boldogak lesznek, végtére is ez mindenki életének a célja.

Van egy filozófiám, amit én vallok, hogy minden a Lélektől indul el. Tehát ha segíteni szeretnék valakinek, először a lelkét kell megnézzem, hogy ott milyen blokkok vannak, miket kell „kimondani” és rendbe rakni.

A vonalban kizárólag te és én vagyok, nem kerül rögzítésre, senki más nem hallja csak te és én. Számíthatsz a diszkrációmra és ez így van rendjén.

Sok sikertörténetem van, javaslom a vendégkönyvben olvasd el, amiket ügyfeleim küldtek nekem megosztásra, hiszen a többi történetre nincsen felhatalmazásom megosztani.

Magamról nem szeretek „nagy dolgokat” mondani, hiszen annyi különleges ember van köröttem, akikről szívesebben mesélnék, mert csodálom őket, az erejüket és ahogyan ki tudtak már mászni a legmélyebb gödrökből is. Mégis egy jóbarátom javaslatára egy Kedves Ügyfelem levelével zárnám a soraimat. Azért ettől a hölgytől idézek, mert nagyon megkedveltem, és csodálatos volt, ahogyan a párjával együtt küzdöttek egymásért. Ezek az igazi nagy dolgok!

„Drága Kirilla!
Sokat hallottam már rólad, többen is beszéltek veled a baráti körömből, családomból, én mégis évekig vártam arra, hogy merjek beszélni a dolgokról amik nyomasztanak. Vettem a bátorságot, és egyszer csak felhívtalak téged, egy teljesen más, most már azt mondom bagatell ügy kapcsán. Mégis ahogy kezdődött a telefonbeszélgetésünk, már mocorgott a fejemben, hogy „Hé, ennél sokkal fontosabb kérdéseid vannak, miért nem arról beszélsz?” Hát azért, mert nem mertem. Mindegy is volt merek -e vagy sem, te kimondtad helyettem, mert láttad, mi zajlik a lelkemben. Nagyon jó volt, hogy alig kellett beszéljek, te csak mondtad és mondtad.. 
Amellett, hogy nagyon gyorsan válaszoltál az egyéb problémákra, ki is tértél a valódiakra. Rövid volt az első telefonbeszélgetésünk, mégis rengeteget adtál nekem. Elindítottál egy olyan lelki fejlődésen, amit nem győzök meghálálni neked. Azóta többször beszéltünk, te és én, a párom és te, hárman közösen, a kapcsolatunk teljesen más szinteken mozog, ismét tudunk őszintén kommunikálni, és meg tudjuk élni azt az igazi szeretetet, amit mindig is éreztünk, csak kifejezni nem tudtuk. Csoda vagy Kirilla, hálás vagyok a jószándékodért, a képességedért, a humorodért, és hogy emeltél bennünket. Az életünk megváltozott. Olyan vagy te, mint egy kiváló pszichológus, extrákkal, jó sok extrával. Egy csoda vagy! Köszönjük szépen!”

Rólam