Siker és bőségteremtés

A magyar pénzt „keres”, a német pénzt „érdemel” (Geld verdienen), a francia pénzt „nyer” (gagner d`argent), az amerikai pénzt „csinál” (to make money). Tökéletesen jellemző kifejezések. A szegény magyart mintha látná az ember, hogyan keresi a pénzt, melyik bokorban találhatná meg; a jámbor németet, ahogy izzad, dolgozik kézzel-lábbal, míg megérdemli azt a pénzdarabot; a könnyűvérű franciát, ahogy kockáztat és nyer, ha akad egy másikra, aki veszít; míg a nehézvérű jenki ül egyhelyben, s a körmét faragva csinálja a pénzt. – Jókai Mór


A pénz fontos szerepet tölt be az életünkben, azonban a kellő rezgésszint is fontos az eredmény eléréséhez! Ülj le és lazulj! Gondolatban örömteljesen képzeld el, érezd és lásd, hogy a kívánságod már beteljesedett! Meg lesz az eredménye.

A pénzt megkeressük, használjuk, élvezzük és forgatjuk! Elkölteni természetesen nem nehéz, ám előteremteni annál inkább. Pedig, csak akarni kell, elhinni kell…

Sokszor ott kezdődik a hiba, hogy aki pénzre vágyik, elfelejti, nem szabad aggódnia amiatt, hogy megkapja-e a kívánt összeget, vagy, hogy meg tudja-e szerezni, tartani!

Ha aggódunk, negatív energiát gerjesztünk és leblokkoljuk magunk körül a bevonzás törvényét. A Titok ismeretét, valamint a vonzás törvényének tudatos használatát életed bármely területén kamatoztathatod. A módszer, vagyis a teremtés folyamata mindig ugyanaz – a pénz, a bőség esetében is.

Fontos, hogy jól érezzük magunkat, amikor a sikerre gondolunk, amikor a pénzről beszélünk. Szokásunkká kell váljon, hogy már most (törölni magunkban, hogy: „nekem úgy sem sikerül”) abban a jómódban élünk, amire már régóta vágyunk és ehhez minden segítségem meg lesz.

Siker és pénz mágia

A siker és pénz varázslatot ne úgy képzeld el, hogy holnap ötösöd lesz a lottón vagy valaki meg tudja a bankszámlaszámodat és sok pénzt küld, de még csak arra se várj, hogy óriási összeget örökölsz!

Ezekkel nem megerősíted, hanem leblokkolod a hitedet a meggazdagodás felé.

Ahhoz, hogy a gazdagságnak vagy a többletbevételeknek helyet adj az életedben, mindenekelőtt a pénzzel kapcsolatos hiedelmeidet és előítéleteidet kell megváltoztatnod.

Különösen igaz lehet ez abban az esetben, ha folyamatos anyagi gondokkal küzdesz. Az ezotéria bizonyos tanai alapján ez azt jelenti, hogy az elfogadással vannak gondjaid, vagy az a hit munkál benned, hogy nem érdemled meg.

Hinnünk kell, hogy igenis megérdemeljük a jót az élettől, úgy lelki, mint fizikai szinten, és jár nekünk a szerelem, de jár a jólét, a gazdagság is. Érdemes odafigyelni arra, hogy ne essünk folytonosan az önsajnálat romboló energiáinak a rabságába, és tudjunk kiszállni ebből a mételyező ördögi körből.

Ugyanis, ha valaki azt hiszi, hogy ő nem érdemli meg a sorstól a jót, hát akkor meg sem kapja! Az univerzum okos, intelligens és odafigyel ránk, és ha mi úgy gondoljuk, hogy nem vagyunk méltóak a gazdagságra, hát akkor bizony még a pénzmágia sem tud segíteni!

Természetesen, nem szabad a ló másik oldalára sem átesni, hiszen a kapzsiság is negatív energia. Azt mondom, hogy a lényeg, hogy tudjuk elképzelni magunkat jólétben, kiegyensúlyozott anyagi körülmények között, boldogságban és megelégedettségben. Lássuk lelki szemeinkkel, hogy azzal, hogy jó, megelégedett életet élünk, a körülöttünk levő emberek is jól vannak.

Sose vezéreljen az irigység, a mohóság, a nyereséghajhászás, szándékaink legyenek tiszták, őszinték és akkor a pénzmágia segíteni fog!

Tudnom kell rólad pár dolgot, hogy veled együtt terelni tudjalak a siker és a jólét felé, (amire szükségem van, azt csakis privátban beszéljük meg minden kedves hívóval, hiszen két egyforma ember nem létezik).

Szabadítsuk fel együtt a BENNED rejlő erőt, hogy sikeresen és jólétben élhess!

Az univerzum bőségéből mindenkinek jut elég.
Mindig eljut hozzám az, amire szükségem van.
Nyitott vagyok arra, hogy kapjak, és elfogadom a javakat az élettől.

A bőség és a gazdagság spirituális forrása kiapadhatatlan. Mindig, minden helyzetben készen áll, hogy belé vetett hitednek megfelelően teljesítse kéréseidet. – Charles Fillmore


Jólétet, sikert és sok pénzt kívánok!