A Tér és Lélek Harmonizálása

Minden lakásnak és háznak van lakója, akikről nem is tudunk. Ezek lehetnek a szellemvilágból vagy más dimenzióból lények. Amire senki nem számít, jöhet egy kedves látogatónk és akaratlanul is behozhat valamit, vagy valakit.

Minden energia hatással van egy másikra, gondolatilag, érzelmileg is, ezek pedig láthatatlan lenyomatot képeznek az energetikai terünkben, auránkban, a testünkben.


Ahol sok időt töltünk, (otthon, munkahely) fontos, hogy kellemes légkörben töltsük azt.

Van, amikor nagyon kellemesen, harmóniában élünk otthonunkban és életünk minden területén rend van.

Viszont amikor nyugtalanság, rossz közérzet, rémálmok követik egymást, nem találjuk a helyünket és szinte menekülünk a saját otthonunkból. Ebben az esetben létfontosságú a tértisztítás. Általában pár napon belül a pozitív változásra lehet számítani.

Ha egy helyiségbe belépve kellemetlenül vagy izgatottnak (amit nem tudunk megmagyarázni, miért) vagy feszültnek érezzük magunkat, ha az otthonunkban nem tudunk igazán pihenni, könnyen lehet, hogy ott tértisztításra van szükség.

Mik csökkenthetik a tér energiáját?
  • Az egészségtelen építőanyagok (műanyag, beton, vegyszerek, különféle fémek, azbeszt)
  • A rossz elhelyezkedés (forgalmas út, közeli temető, szeles hely, északi fekvés, belvíz)
  • Olyan cselekvés, ami nehéz, sűrű rezgéseket hoz létre (pl. rosszindulat, hosszan tartó betegség, végzetes baleset, öngyilkosság, depresszió, elmebetegség, rémálom, piszok, bűz, alkoholizálás, verekedés – veszekedés, dohányzás, kábítószerezés, gyógyszerfüggőség)

Fontos tudni, hogy minden élőlénynek van rezgése, de a cselekedeteknek, tetteknek is, melyek hosszú ideig, akár évszázadokig is ott maradnak a helyszínen.


Hogyan segítek?

Első lépésnél veled együtt határozzuk meg, milyen nem kívánatos energiákat szeretnénk eltávolítani (pl. félelem, viták- veszekedések, betegség) az adott térből. Fontos, hogy meg is tudd nevezni.

Második lépésnél szintén együtt meghatározzuk, milyen energiát szeretnénk az adott térbe. Végig gondoljuk, hogy mire van ott szükség. Ehhez támpontot adhat a tér funkciója (pl. nappali, hálószoba), és a benne élők élethelyzete, testi-lelki állapota. Itt is fontos megnevezni, amit kérünk. Például gyógyító energiát, lakásba tiszta életerőt, örömöt, szerelemet, harmóniát.

Minden tisztítás más és más, soha nincs egyforma. Ahhoz, hogy mire, esetleg mikre van még szükség, a beszélgetésünk során elmondom neked.

Tudnod kell, hogy minden tértisztítás előtt célszerű a lakás vagy ház teljes kitakarítása is – gondoljuk erre a takarításra ceremóniaként, ilyen módon is megtisztelve égi segítőinket és önmagunkat.

A végeredménye a tértisztításnak az, hogy egy sokkal könnyedebb térben érzed majd magad, ami felemelő, feltöltő érzést nyújt. Kipihentebbnek, energikusabbnak, hatékonyabbnak és koncentráltabbnak fogod magad érezni.

Tértisztítással a negatív rezgések átalakíthatók pozitívvá. A tértisztítás során eltávolítok minden nehéz, visszahúzó energiát, és feltöltöm a helyiséget, helyiségeket friss életerővel.