Élő Jóslás Telefonon azonnali tanácsadással

Kérdéseidre nem csak választ kapsz, hanem egyben útmutatást is. Problémáidra egyedi praktikát tanácsolok, ami könnyen elvégezhető. Nem hagylak egyedül a gondjaiddal, abban is segítek, hogyan tudnád megoldani!

Miért adok többet mint mások?!

Hallgasd meg a Videómat az oldal alján.

Jóslás

Telefonos Jóslás, ha szeretnéd akkor kártyából. De az információk és a válaszok Veled vannak már

Tanácsadás

Mivel én kapcsolatban állok a fenti dimenziókkal is, ezért szívesen csatornázom a tőlük érkező üzeneteket.

A jóslás telefonon keresztül történik, neked tehát csak tárcsáznod kell a megadott számot. A jóslás a hét minden egyes napján elérhető. A diszkréció számomra alapvető, tehát senki sem fog tudomást szerezni a titkaidról, életed alakulásáról. Keress bizalommal!

Ami a számomra a legfontosabb a jóslásban, hogy választ adjak egy problémára, hogy segíthessek egy másik emberen.

Telefonos Jóslás Azonnali Eredménnyel

A telefonos jóslás előnye, hogy az otthonodból vagy egy számodra nyugodt és biztonságos helyről tudunk kényelmesen beszélni. Telefonon a jóslás alkalmával ugyanazok az információk fognak leérkezni mint egy személyes találkozó alatt. A jóslás, válaszadás élő és azonnali megoldást kapsz a kérdéseidre. Hívatjuk telefonos jóslásnak, de inkább iránymutatás és döntés segítsés amit kapni fogsz tőlem. Hívj nyugodtan bármikor, hétvégén is.

Nagyon sokan és nagyon régóta magyarázzák a jóslás fogalmát, „eredetét”, jelentését. Müller Péter író szerint nem keverhető össze a jóslás és a jövendölés fogalma, ugyanis míg a jós megmondja, javasolja az embereknek, hogy mi módon éljenek, mit tegyenek, addig a jövendőmondás azt szándékozik közölni, hogy mi fog történni a jövőben.

Ugyancsak tőle származik a fejtegetés, miszerint a magyar nyelv bölcsessége kiválóan jelzi a jós feladatát, tevékenységét (jós, jóslat, jósol, szavainkat véve alapul), azaz, hogy a jós megmondja, hogy mi a jó, közli, hogy mit tegyünk, illetve ne tegyünk, annak érdekében, hogy a jövőnk jó legyen és ne rossz.

Természetesen nagyon sok véleményt, fejtegetést lehetne itt sorakoztatni, de egy a lényeg: mind megegyeznek abban, hogy a jóslás, amint a nevében is benne van, jó dolgot hivatott tenni.

Mit jelent számomra a jóslás?

Most egy kicsit arról szeretnék írni, hogy számomra, az én világomban milyen jelentése van a jóslás fogalmának.

Én úgy gondolom és hiszem, hogy a jóslás feltételez egyfajta spirituális tudást, képességet. Mondhatnám úgyis, hogy ez a képesség az emberrel született adottság, amit aztán tovább lehet fejleszteni, tökéletesíteni az évek során, tanulással, gyakorlattal és odafigyeléssel.

A jóslás nem egy jól meghatározható fogalom, de valahogy mégis mindannyian értjük, érezzük a lényeget, hogy mit is takar a kifejezés.

Ha arra kérnének, hogy egy mondatba foglaljam össze, hogy számomra mit is jelent a jóslás, talán így tudnám a legtömörebben, a legegyszerűbben, a bensőmből jövő gondolatokat megfogalmazni:

Ami a számomra a legfontosabb a jóslásban, hogy választ adjak egy problémára, hogy segíthessek egy másik emberen.


Számomra a jóslás elhivatottságot, küldetést jelent.  Ezek nélkül el sem tudom képzelni, hogy bárminek is neki lehetne fogni az életben és azt jól, tiszta szívvel, lélekkel lehessen csinálni.

Most egy picit kifejteném bővebben is, hogy még átláthatóbbá, „kézzelfoghatóbbá” tegyem, mindazt, amivel foglalkozom, és el szeretném mondani, hogyan élem meg én mindezt.

Amikor elkezdek jósolni, egy semmivel össze nem téveszthető, kellemes, mondhatnám felemelő érzés kerít hatalmába, és úgy érzem, hogy teljesen összekapcsolódom az univerzummal. Ezt a fantasztikus érzést tetőzi az, hogy ebben az állapotban képes az ember információkhoz hozzáférni, lényegében egyfajta spirituális kapcsolatba kerülünk a világegyetemmel, képesek vagyunk irányítani az energiákat, ugyanakkor egyszerre megtapasztalni a múltat, a jelent és a jövőt.

Ha párhuzamot szeretnék vonni, azt mondanám, ahhoz hasonlít ez az állapot, amikor belefeledkezel a naplementébe, miközben egyszerre érzékeled magad körül a mély csendet és hallod a madarakat, a tücskök cirpelését, a közelgő éjszaka halk lopakodását, vagyis eggyé válsz a mindenséggel. Te magad vagy a naplemente, az éneklő madár, az osonó róka, vagy épp a felkelő Hold!

Angyalokkal és a szellemvilággal vagyok kapcsolatban miközben Neked segítek!

Nincs más teendőd, csak az, hogy ellazulj, és őszinte legyél velem és magaddal szemben is.

Ez a Te döntésed, viszont én azt javaslom, hogy magad legyél első körben, mert sok esetben olyan privát dolgokról esik szó, ami alkalmasabb tud lenni, ha csak te hallod.

Te határozod meg a beszélgetésünk hosszát, lehet néhány perc is, én nem húzom az időt, lényegre törően kommunikálok.

Hogyha te attól nyugodtabb hangulatban leszel, hogyha felkészülsz és összeírod a kérdéseidet, legyen így, hiszen rólad szól az az idő, amíg vonalban vagyunk.