Gyakran Ismételt Kérdések

Összegyűjtöttem a leggyakoribb kérdéseket, amik a szolgáltatásaimmal kapcsolatosak. Bízom benne, hogy valamennyi kérdésedre, a hívásodat megelőzően, választ tudtam adni!

Te határozod meg a beszélgetésünk hosszát, lehet néhány perc is, én nem húzom az időt, lényegre törően kommunikálok, nagyon tisztán és egyértelműen. Ahogy megválaszoltam egy kérdésedet már meg is kérlek, hogy tedd fel a következő kérdést, hogyha van még.

Hogyha te attól nyugodtabb hangulatban leszel, hogyha felkészülsz és összeírod a kérdéseidet, legyen így, hiszen rólad szól az az idő, amíg vonalban vagyunk. Neked is jobb, hogyha azonnal fel tudod tenni a következőt, így nem kell töprengj rajta, biztosan nem fogod elfelejteni és az idő sem megy.

 

Ez teljesen egyéni, van aki rendszeresen hív engem, mert benne vagyunk egy folyamatban, a megoldás felé vezető úton. Van aki negyedévente de van olyan ügyfelem is aki csupán kétévente. Ez attól függ, milyen élethelyzetben vagy, mit szeretnél tudni. Csupán néhány kérdésed van és csak pár percet beszélünk vagy nagy nehézségekben vagy benne és egy folyamat a változás/gyógyulás.

Ez a Te döntésed, viszont én azt javaslom, hogy magad legyél első körben, mert sok esetben olyan privát dolgokról esik szó, ami alkalmasabb tud lenni, ha csak te hallod. Így biztosan kevésbé leszel zavarban.

Nincs más teendőd, csak az, hogy ellazulj, és őszinte legyél velem és magaddal. Nincsen mitől félned, én is ugyanolyan ember vagyok mint te és bárki más, csupán nekem megadatott az, hogy a képességeim (ajándék) által segíthessek.

Több esetben foglalkozom először együtt a párokkal, majd külön-külön is, hogy a saját blokkjaik feloldásában is segíthessek. Bár közösen fogtok a párkapcsolatotokon dolgozni, mégis vannak feladatok, amiket az embernek magában, magával kell rendeznie és amit nem szívesen tár fel mások előtt (akár a párja előtt, első körben).

 

A kritikus időszak áthidalásában jól jöhet a párkapcsolati tanácsadás és jóslás is, ami segít feldolgozni a kialakult és esetleg elmérgesedett élethelyzeteket, ugyanakkor megoldást, ötleteket nyújthat a változtatásokhoz, a kapcsolat megerősítéséhez.
 

Hogyha a szeretet, a tisztelet még meg van és együtt terveztek, fontosak vagytok egymásnak, közös a cél, akkor nincsen mitől félnetek, csak a megfelelő kommunikáció és életmód amin dolgozni kell. Nincsen menthetetlen hogyha két ember szereti egymást, de nagyon jól tud jönni a segítség, hogy tisztábban lássanak.

Semmi sem probléma! Az pedig végképp nem, hogy ha segítségre van szükségetek akkor segítséget vesztek igénybe. Hogyha a párod nélkül szeretnél velem beszélni, akkor is hívj bátran, ne érezd magad emiatt rosszul. Nem árulod el a párodat azzal, ha segítségért fordulsz. Sok esetben először elkezdtem dolgozni az egyik féllel, s menet közben csatlakozott be a másik fél is (ha egyáltalán szükség volt rá…). Nincsen mitől félned, hogyha a szándékaid jók!

Természetesen, vannak kapcsolatok amik az égben köttettek, de ez nem azt jelenti hogy mind életünk végéig tart. Erről bővebben A spirituális szerelem az égben köttetett c. bejegyzésemben írtam.

Tudtad, hogy a félelem arra a bizalmatlanság érzésére utal, hogy valami rossz történhet? Olyan dologtól tartasz ami be sem következett (vagy nem is fog). Mindenki fél vagy félt valamikor, vagy attól tart, hogy ismét úrrá lesz rajta a félelem. Nem szabad szégyellned a félelmedet és ne is haragudj magadra emiatt! Hogyha nekünk dolgunk lesz egymással, hogyha valóban én vagyok az aki a segítségedre lehet, akkor úgyis úgy fog alakulni a jövőben, hogy fel fogsz engem hívni. Addig is ne gyötörd magad, mert a félelem az egyik olyan lelki tényező, amely minden téren gátol. Tőlem nem kell félned, saját magadtól sem kell tartanod, mindennek meg van a maga ideje. Úgyis akkor fogsz tárcsázni, amikor elönt téged az a bizonyosság, az az érzés, hogy beszélned kell velem. Én itt leszek.

Gyakran Ismételt Kérdések