09 jan

Valószínűleg te is megtapasztaltad már, hogy milyen nagy jelentőséggel bír a szerelem (vagy éppen annak a hiánya) az életben.

Sokan azt gondolják, hogy ez az érzés egyenlő a rózsaszín buborékban történő lebegéssel, pedig ez nem feltétlenül igaz!

Az igazi, spirituális szerelem rengeteg kihívást tartogat magában. Ezeknek az akadályoknak az áthidalása bizony, nem mindig kellemes vagy könnyű. Nagyon gyakran önmagunkat is le kell győznünk annak érdekében, hogy boldogok lehessünk a másik emberrel.

Egy biztos: a szerelem hatalmas hajtóerőnek számít a változás szempontjából.

Ha igazán fontos a kedvesünk, akkor képesek vagyunk akár hegyeket is megmozgatni érte. Ennek köszönhetően fejlődik a lelkünk és sokkal bölcsebbé válunk.

Sokan már a Földre való lejövetelük előtt megbeszélik egymással, hogy a fizikai valóságban találkozni fognak. Így alkalmuk nyílik a közös leckék elsajátítására. Ha két embernek dolga van egymással, akkor semmi nem állhat annak az útjába, hogy teljesítsék a küldetésüket.

Bár a spirituális szerelem maradandó nyomot hagy bennünk, egyáltalán nem biztos, hogy életünk végéig tart.

Ezt nem szabad kudarcnak tekintenünk, hiszen a párok csak addig maradnak együtt, amíg képesek egymást tanítani és jót tesznek a másiknak. Ha lejárt a közös útjuk, akkor felesleges ragaszkodniuk a másikhoz.

Persze egyfajta tudatossággal rengeteget tehetünk azért, hogy sokáig éljünk harmóniában a választottunkkal. Nem árt, ha szert teszünk némi önismeretre, mert így rengeteg fájdalomtól kímélhetjük meg magunkat és a társunkat.

Mivel már rengeteg tapasztalatot szereztem médiumként, jósnőként, lélekgyógyászként, asztrológusként, reikitanárként és spiritiszta tanácsadóként, ezért sokat tudok segíteni a hozzám forduló embereknek.

Fordulj hozzám bizalommal és mindent megteszek azért, hogy segítsek nekem az élethelyzetedben, az érzéseiddel kapcsolatban. A spirituális szerelem témakörében is nagy tudással rendelkezem.

Szeretettel: Kirilla