09 márc

… a jóslások értünk vannak, azért, hogy jobbá, könnyebbé tegyék a mindennapjainkat, hogy döntés képes emberré váljunk segítségükkel…

Bizonyára benned is felmerült már a gondolat néhányszor, hogy „jósoltatsz” magadnak, hiszen ki ne lenne kíváncsi egy kapcsolat kialakulásakor, vagy egy üzlet megkötése, esetleg pályaválasztás előtt, hogy mit is tartogat számára a sors?

Ugyanakkor arra is kíváncsi lehetsz, hogy tulajdonképpen mit is takar a „jóslás” kifejezés, mik azok a jóslások, jövendőmondások? Többféleképpen is magyarázhatnám, de a lényeg röviden, hogy a jóslás tulajdonképpen a jövő felfedése, egyfajta „tanácsadás” egy bizonyos probléma megoldására.

Különféle jóslások léteznek, megkezdve a kártya jóslástól a pénz, karrier, napi, heti, havi, éves jóslásokon keresztül egészen a gömb, kártya, szerelmi, párkapcsolati, gyertyafény jóslásig, vagy épp a sors elemzésig.

A legtöbben a kártya jóslást, vagy, ahogyan a mindennapokban még nevezik, a kártyavetést ismerik. Nagyon sokan kérnek tanácsot, segítséget a spirituális világtól ezen nagyszerű eszközök segítségével. Ugyanis kérdéseinkre a válasz minden esetben létezik „valahol”, csak mi képtelenek vagyunk előhozni, felfedni azokat. Nagyon fontos, hogy a jóslások előtt pontosan és érthetően fogalmazzuk meg a kérdést, amire választ szeretnénk kapni. Természetesen, a kártya vagy a gömb nem tudja helyettünk megoldani problémáinkat, de az útmutatást megkapjuk a jóslások által, és a döntés, hogy mit kezdünk a kapott információval, minden esetben a mi kezünkben van.

Amennyiben úgy érzed, hogy szerelmi életed válságba került, és már fogalmad sincs, mihez kezdj, hiszen az átvirrasztott éjszakák, a telesírt párna nem hoztak megnyugvást, csak még rosszabbul érzed magad, akkor itt az ideje, hogy igénybe vedd a szerelmi jóslás nyújtotta támogatást. Ebben az esetben sem arra valók a jóslások, hogy helyetted megoldják a problémáid, de megnyugvást, útmutatást találhatsz kételyeidre. Megannyi keserves kérdésre megtalálod a választ, hogy meg tudd hozni a Neked legjobb, a hozzád méltó döntést.

A jóslások célja

A jóslásokat problémamegoldó megoldásoknak is nevezhetjük, hiszen, ha általuk megkapjuk a keresett választ, és értelmezni is tudjuk kellőképpen, máris a legjobb úton haladunk afelé, hogy megteremtsük az egyensúlyt, a harmóniát a külvilág és önmagunk között.

Tulajdonképpen hálásak lehetünk, hogy világunk részei a jóslások, ugyanis nemcsak a szerelmi életünk, a szerencsénk vehet jó irányú fordulatot, hanem az emberekkel való kapcsolataink is nagymértékben javulhatnak.

Amikor nagyon elbizonytalanodunk, és nem tudjuk, hogyan viszonyuljunk egy adott helyzethez, esetleg egy bizonyos személyhez, az emberi kapcsolat jóslás igazán jó szolgálatot tehet nekünk. Egy, a szellemi világgal kommunikáló médium segítségével válaszokat kaphatunk gyötrő kérdéseinkre, pusztító gondolatainkra. A látnok ugyanakkor olyan hasznos tanácsokkal lát el bennünket, amelyek segítenek a kérdéses gondok megoldásában.

Summa summarum: a jóslások értünk vannak, azért, hogy jobbá, könnyebbé tegyék a mindennapjainkat, hogy döntés képes emberré váljunk segítségükkel, és megtaláljuk általuk a rálátást a problémáinkra, valamint megtanuljuk azt is, hogyan rendezzük magunkban az érzéseinket és kezeljünk egy-egy szituációt.

A hozzám fordulók bátran megbízhatnak bennem, hiszen már többéves tapasztalatot szereztem ezen a területen. A telefonbeszélgetés (vagy személyes találkozás) során elhangzott információk titokban maradnak, tehát azokról senki sem fog tudomást szerezni.

Keress bizalommal!

Szeretettel: Kirilla