Spirituális tanácsadás

Gondok gyötörnek? Tanácstalan vagy?  Nehezen küzdesz meg spirituális hovatartozásoddal? Olyan dolgok történnek veled, amiket nem tudsz megmagyarázni? Fejlődni szeretnél? Esetleg kellően kíváncsi vagy? Érzed, hogy több van annál, mint amit látunk és meg tudunk érinteni?

Mindannyian úgy születünk, hogy számtalan, sokak által „természetfelettinek” titulált képességnek vagyunk a birtokában. Gyerekként még látjuk a szellemeket, illetve szoros kapcsolatban állunk a földi szem számára láthatatlan világgal. Később azonban a legtöbb embernek eltűnik ez a képessége a nevelés és a lelki elzárkózás hatására. Ezt követően a spiritualizmus csak azoknak válik aktívan az életük részévé, akik tudatosan ezt az utat választják és felébrednek az elme által teremtett illúzióból.

Szerencsére egyre többen kezdik felfedezni, hogy a valóságunk mennyire összetett. Rengeteg olyan jelenség létezik, aminek a mibenlétét a tudósok még nem tudják megmagyarázni. Manapság azt hívják természetfelettinek, amit a modern tudomány egyelőre még volt képes egyetlen eszközzel sem megfejteni.

Ami engem illet, a Szellemvilág már gyerekkoromtól kezdve az életem részét képezi. Sokat fejlődtem a spiritualizmus témakörében, bár kezdetben nagyon féltem a különféle entitásoktól.

Mostanra megtanultam bánni a képességeimmel, ezért sokan fordulnak hozzám útmutatásért. Többféle területen is tevékenykedem, hiszen egyszerre vagyok jósnő, médium, gyógyító és látnok.

Miért érzi az emberek jó része azt, hogy fejlődni szeretne?

Mert nagyon nehéz az olyan kérdésekre válaszolni, mint például „Mi a küldetésünk?”. Azt is sokan szeretnék megtudni, hogy hogyan találkozhatnának azokkal az emberekkel, akiknek a segítségével felgyorsulhatna a fejlődésük.

Egyesek azt hiszik, hogy a spirituális ébredést követően majd könnyebb lesz az életük, de ez nem feltétlenül igaz.

A leckék elsajátítása bonyolult, a fejlődés kényszere pedig elképesztő ütemet diktál…


Régebben sokkal lassabban fejlődött a világ, ezért az emberek nem igazán voltak képesek szintet lépni. A környezetük nagyjából ugyanolyan volt a halálukkor, mint amilyen a születésükkor. Mivel az életük szinte kizárólag a túlélésért folytatott harcról szólt, ezért nem jutott ki nekik az a „luxus”, hogy a spirituális ébredéssel foglalkozzanak. (Persze a régiségnek nem is volt külön program a természettel kapcsolódni, ehelyett mindennapi rutin volt a töltődés).

Jósnőként, Gyógyítóként azt tapasztalom, hogy egyre többen mutatnak érdeklődést a szemmel nem látható világ iránt.

Nagyon sokan szeretnének kapcsolatba lépni az Angyalokkal, a Felemelkedett Mesterekkel és az egyéb entitásokkal.


Mivel én kapcsolatban állok a fenti dimenziókkal is, ezért szívesen csatornázom a tőlük érkező üzeneteket. Ügyelek arra, hogy minél tisztább legyen az elmém, a szívem és a lelkem. Így igen pontosan le tudom fordítani az entitásoktól érkező üzeneteket.

A spirituális ébredés hatására egyre többen gondolják úgy, hogy a jövőjük nincsen kőbe vésve. Megfelelő szintű tudatossággal, illetve a lelki blokkok oldásával igenis meg lehet változtatni a jövendőt.

Ehhez azonban nem árt egy tiszta lélek/közbenjáró/segítő részvétele, hiszen így könnyebben fel lehet térképezni a jövő ösvényeit. És így már könnyebb annak az eldöntése is, hogy melyik irányba induljunk el.

Ki jobban, ki kevésbé van tisztában vele, de mindannyian kapcsolatban vagyunk a spirituális énünkkel és kapcsolódunk a spirituális világhoz. Sokunkban ez nem is tudatosul, de sokan tisztában vagyunk ezzel és tudatosan keressük a minél mélyebb és tudatosabb kapcsolódást mind saját énünkhöz, mind a világmindenség energiáihoz.

Ahhoz, hogy teljes életet élhessünk, meg tudjuk oldani a problémáinkat, át tudjunk lendülni a gondokon, harmóniában kellene lennünk önmagunkkal. Sokan a problémáik között is felismerik, hogy fejleszteniük kell személyiségüket.

Sokunkban azonban így is benne él a vágy, hogy létezésünket egy magasabb, tudatosabb szintre emeljük. Vagy legalább tisztában vagyunk vele, hogy a válaszok a spirituális világban megtalálhatóak. A spirituális tanácsadás segít neked is megtalálni a válaszokat.

Tehát a Spirituális tanácsadó egyfajta mentor, aki segít abban, hogy a kezedbe vehesd az életed irányítását. Hogy spirituális, érzelmi és lelki fejlődésed egy magasabb síkra emelkedhessen, és ezáltal a problémáidon és önnön gátjaidon is könnyebben túlléphess.


Néhány olyan probléma, amikor segítségére lehet egy spirituális tanácsadó:

 • Stresszes az életed?
 • Párkapcsolati problémáid vannak?
 • Tanulási problémákkal küzdesz?
 • Magaviseleti, esetleg beilleszkedési gondjaid vannak?
 • Nincs önbecsülésed?
 • Kisebbrendűségi érzés gyötör?
 • Pánik kap el bármitől?
 • Gyakran szorongást érzel és nem tudod miért, vagy tudod, de nem tudsz rajta változtatni?
 • Munkahelyi megoldatlan helyzetek érnek sorozatban?
 • Magadat nem tudod elhelyezni egy kapcsolatban sem?
 • Válás helyett szeretnél megoldást?
 • Gyereknevelési gondokkal küszködsz?
 • Családi viszályok sora érnek?
 • Valamilyen szenvedélybetegség gyötör?
 • Szeretnél fejlődni?
 • Szeretnéd megtalálni az értelmét és okát, a téged körülvevő dolgoknak, történéseknek?
 • Szeretnél többet látni, érteni, tudatosabban élni?

Szívesen segítek a hozzám forduló embereknek a kérdéseik megválaszolásában. Hiszem, hogy nem érdemes hosszú évekig szenvedni a problémák miatt, ha egy kis külső segítséggel meg lehetne oldani a gondokat. Így hát érdemes nekem feltenni azokat a kérdéseket, amelyek már régóta nyomják a lelkedet. Én pedig azon leszek, hogy a számodra lehető legjobb módon közbenjárhassak.

Ezt a spirituális tanácsadást ajánlom mindazoknak a tanulni vágyó lelkeknek, akik szeretnék megismerni magukat és szeretnének a létezés egy magasabb, értékesebb szintjére emelkedni, ami által a problémák leküzdése is egyszerűbbé válik. Hogy a spirituális tanácsadás során megismerhesd az élet szépségét, magasztosságát, ami benned is ott rejtőzik.