{"cpt":"testimonial","style":"2","columns":"2","show":120,"order":"DESC","orderby":"DESC"}

Sok jósnőt, jóst kipróbáltam. Lehorgonyoztam Önnél. Önben tudok bízni!

Icus

Köszönöm a segítséget, melyet kaptam. Már a beszélgetés alatt éreztem az erőt. S hihetetlen, de minden úgy történt ahogy említetted. KÖSZÖNÖM

Tundike11

Drága Kirilla !

Nekem Te vagy földi őrző angyalom! minden nap belefoglallak az imáimba és hálás köszönetet mondok mindenért amit eddig és ezután teszel értem ! Szivem minden tiszta szeretetével gondolok rád minden nap !Hálásan köszönöm az égieknek,hogy TE vagy nekünk!
Nem tudom szavakba önteni mindazt a jót amit értem teszel.

Tiszta önzetlen szeretettel: Bettina

Bettina

Kedves Kirilla!

Pár hete párkapcsolati problémával hívtam Önt, nagyon szkeptikus voltam, amiért most elnézést is kérek. A kérdéseimre Ön konkrét válaszokat adott ami részbe már be is igazolódott most már elhiszem amit Önről a vendég könyvben írnak.
Akkor Ön csinált velem egy lélek harmonizációt a párkapcsolatomra, a párom még nem fordult teljesen vissza felém, de pár napja hajlandó egy szobában aludni.
Remélem további eredményt fogok látni. Köszönök Önnek mindent és kérem néha gondoljon rám.
Üdvözlettel Erzsébet

Erzsébet

Olyan dolgokat tud,amit nem mindenki. Bíztatok mindenkit,hogy bátran keresse őt fel, nem fog senki csalódni! Amennyiben valakinek kérdése lenne e-mailemen keresztül válaszolok szívesen. nagykiszsu@gmail.com

Zsuzsi

KÖSZÖNJÜK CSAK ANNYIT TUDNÁNK MINDENKINEK JAVASOLNI, HA PROBLÉMÁJA VAN, BÁTRAN FORDULJANAK KIRILLÁHOZ, MERT TELE VAN SZERETETTEL ÉS SOHA NEM BESZÉLTÜNK MÉG HOZZÁ HASONLÓ TUDÁSÚ SPIRITUÁLIS SEGÍTŐVEL!

Krisztina

Gyógyít és átalakít: energiával, szavakkal és gondolatokkal. Megérez minden olyan rezgést, ami még csak éppen gerjed, ő már a végkifejletet is tudja. Sokat köszönhetek Kirillának, legyen az az üzleti vagy a magánéletem, mindig velem van. Szívből ajánlom, ha sikerre, boldogságra vágysz, keresd fel, benne bízhatsz!

Tamás

Nehéz megfogalmazni, hogy ki is, mi is Kirilla.
Különleges, szelíd erőkkel rendelkezik és ezeket a javadra úgy alkalmazza, hogy a legtökéletesebbet kaphasd meg az Élettől, a Világtól, a Szerelemtől, a Sorstól, a Mindennapoktól. Fejlett erkölcsi érzéke, hite és elkötelezettsége a jó iránt megkülönbözteti sok más, az ezotériában ténykedő embertől.
Pontos és őszinte tükröt tart neked, nem beszél mellé és nem hallgatja el a lényeget. Tudja vezetni a Sorsod, képes a megfelelő pillanatban csak a szükséges löketet megadni vagy éppen behúzni a fékeket.

Tamás

Kedves Kirilla!
A héten beszéltünk, remélem emlékszik rám és családomra. Azt kell hogy mondjam, hogy ritka tudással rendelkezik.Ezt a családom összes tagja azóta is látja és tapasztalja. Amiket mondott, hogy mik fognak megtörténni a lakásba és kik fognak eljönni hozzánk, hogy segítsenek és jeleket adjanak, BEBIZONYOSODOTT. Amit a feleségemnek mondott, hogy az álmában jelezni fognak neki egy bizonyos dologgal kapcsolatban az is megtörtént.A praktikák és a szellemvilággal való kommunikáció amit javasolt tökéletesen működik.

Krisztina

Gratulálok az új, megújult oldalhoz!

Módos Béla

Több éve ismerem Kirillát és tiszta szívből ajánlom őt mindenkinek.Előtte nem hittem ezekben a dolgokban,de miután őt megismertem és tapasztaltam azt a tudást,képességet amivel ő rendelkezik nem akartam soha elhinni. De már hiszek benne! Azóta rendszeresen felkeresem ha problémám adódik. Ő nem csak jósol, nem csak meglátja a jövőt, hanem tanácsadásával,kedves,segítőkész hozzáállásával rávezeti az embert a helyes útra.Saját magam jövök rá az ő segítségével,hogy mit kell tennem,mi a teendőm,hogy rendbe hozzam a problémáimat.

Zsuzsi

Sehr verehrte Kirilla,
vor allem möchte ich Ihnen alles Gute, Erfolge, starke Gesundheit, viel Glück zum Geburtstag wünschen!
Sie sind einfach ein Schatz mit sehr-sehr viel Kompetenz!!!

Thomas

Drága Kirilla!

Nem tudom elégszer leírni, meghálálni azt a sok segítséget amit TŐLED kaptam! S mindig a legjobbkor!
Hihetetlen a tudásod, s örülök, hogy RÁD találtam anno három évvel ezelőtt! Azóta sok mindenen mentem keresztül, s hihetetlen, de minden pontosan úgy történik ahogy mondtad! Ez nagyon nagy erőt ad!
PUSZILLAK

Tundike11

Köszönöm, Kirilla. Konkrétumokat mondtál, olyasmiket, amiket nem lehet kitalálni, kikövetkeztetni. Éreztem a segítő szándékod és a pozitív energiáid, kellettek nagyon. Áldjon meg az Univerzum.

Andi

Kedves Kirilla!

Köszönöm az útmutatást

Adrienn

Pár hete voltam a Kirillánál és az én tapasztalatom nagyon jó volt. Azt viszont sajnálom, hogy nem jósól kártyából. Fényképeket vittem hozzá és amit tudni akartam majd nem mindere kaptam választ. Szóval szerintem tud!
Persze ez az én véleményem.
Üdv Zita

Zita

Kedves Kirilla!

Körülbelül 1 éve beszéltünk. Lehet, hogy már nem is emlékszel rám. Mondtad, hogy fél és 1 éven belül nagy fordulat várható az életemben. Rengeteg tanáccsal és praktikával láttál el. Valójában akkor még csak nem is sejtettem, hogy mi lehet az a nagy fordulat, amit megjósoltál. Beszéltél nekem külföldről és egy új párkapcsolatról. Nehezen tudtam elképzelni, mivel akkor volt egy kapcsolatom, amiről azt hittem jól működik, de Te mindig mondtad, hogy egy utazás által ez a kapcsolat meg fog szűnni. Szeretném megosztani veled, hogy ez tényleg így történt.

Anett

Találkoztam egy férfivel, aki külföldi, és nem sokára kiköltözöm hozzá és természetesen az akkori párkapcsolatom már a múlté. A mai napig gondolkodom, hogy az égiek, a karma, vagy a Te kezed volt-e benne, de legyen bárhogy is, az biztos, hogy tudásod felbecsülhetetlen!

Anett

Egy kellemes megjelenésű és jó kisugárzású hölgyet ismertem meg Kirilla személyében. Kedves és valóban segítő a tevékenysége. Aki úgy gondolja hogy elakadt az élete egy ponton és kapaszkodót keres a kiúthoz, nála biztosan megtalálja.
Mindenkinek ajánlom őt.

Zsuzsa

Kedves Kirilla, nagyon köszönöm mindazt, amit Édesapám egészségének helyreállításában tett és folyamatosan tesz. Édesapám tavaly nyáron olyan súlyos keringési rendellenességgel és légzési problémákkal és azok szövődményeivel küzdött, hogy az intenzív osztályon dolgozó orvosok nem láttak szinte semmi reményt felépülésére és a legrosszabbakra igyekeztek bennünket felkészíteni.

Vargha Krisztián

Az Ön gyógyító ereje azonban segített, azóta lényegesen jobban van, mint megelőzőleg. Édesapám, aki nem hitt eddig a spirituális erőkben, már ragaszkodik Önhöz és nagyon bízik, nagyon nagyra értékeli tudását, képességeit!
Köszönjük munkáját, legyen áldott!

Vargha Krisztián

Én egy pár hónapja voltam Kirillánál. Teljesen véletlenül találtam Rá. Életem egy nagyon nehéz időszakán segített át.Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert sokkal többet kaptam Tőle, mint amiért eredetileg felkerestem.

Üdvözlettel: István

István

Egy tönkrement ,de még érzésekben gazdag párkapcsolat után teljessen hitetlenül és veszíteni való nélkül találtam rá a neten Kirillára. Kisebb töprengés után felkerestem. Ami elsőre megfogott és elgondolkodtatott az ,hogy egy fényképröl ,nulla infoból teljessen tökéletes és részletes jellemrajzott adott mind rólam ,mind a páromról. Miután elmondta ,hogy van esély helyre hozni a kapcsoltatunkat én is megszólalhattam. Azóta eltelt 1-2 hónapban újra együtt vagyunk és folyamatossan fejlődik a kapcsolatunk.

lászló

Én továbbra is tartom Kirillával a kapcsolatot és mindig nagyon jó tanácsokat és meglátásokat kapok tőle (negatívot is beleértve). Bármi probléma vagy megtorpanás van hívhatom akár hétvégén is. Szóval egy biztos életem egyik legjobb döntését hoztam meg amikor felkerestem és nyugodtan mondhatom most már nem csak hiszem hanem tudom ,hogy létezik a mágia és a spirituális világ, legyen az jóslás ,átok vagy bármi más. Köszönöm Kirilla !!!

lászló

Szerelmi amulettet rendeltem egy ideje kirillától.
Ahogy a kezembe kaptam valójába nem éreztem semmit, de ahogy teltek a napok és a hetek a páromon folyamatosan kezdtem észrevenni a változást.
Kirillának csak annyi volt a kérése hogy higgyek az amulettbe és szívből akarjam amit szeretnék.
A párom sokkal kedvesebb igaz még csak 3 hete van nálam az amulett, mindenkinek ajánlom mert nekem segít köszönöm Kirilla.

Krisztina

Nem is tudom szavakban leirni mekkora boldogság van most a szivemben….és mekkora segitséget kaptam én Tőle!!!
Utolsó kétségbeesésemben kerestem Kirillát fel és ahogy beléptem az ajtón elmondhatatlan nyugalom szállt meg!!!minden úgy volt és úgy lett ahogy ő mondta…és nagyon nagy biztonságot ad hogy bármikor számithatok rá….párkapcsolat terén voltak nehézségeim és mondhatom hogy ez a szerelemkötés egy életre szól….!!! Boldog vagyok!!!
Tudom bármikor felhivom tud nekem olyat mondani ami újra elindit a helyes úton!
hálás vagyok egy életre!!

Zsófi

Kirillát párkapcsolatom megerősítése miatt hívtam fel pár hete. A Mágusnő a problémám megoldására amulettet javasolt, amit nagy örömmel elfogadtam. Azóta a párkapcsolatom napról-napra erősebb, és boldogok vagyunk együtt. A párom a tenyerén hordoz, sokkal gyengédebb, érzékibb mint eddig volt. Érzem, hogy nagyon szeret.
Hálásan köszönöm Kirilla!

Róza

Kedves Kirilla! Köszönöm, hogy segített rajtam és rendbehozott mindent, az életemet. Ön nélkül nem sikerült volna, jól tudom!Hálás vagyok!Sok szeretetet küldök cserébe és hogy a nevét imába foglalom! Mária

Mária

Csak csatlakozni tudok „Erika” bejegyzéséhez!!! Kirillát jóslással hívtam fel, igaz személyesen nem fogad még senkit, távban jósolt nekem. Nagyon meg vagyok elégedve. Kivételes tudással rendelkezik. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Krisztina

Minden tiszteletem Kirilláé!
Az imént hívtam fel,elmondtam a problémámat és nem akart rám erőltetni semmit,sőt,lebeszélt arról,amire szerettem volna megkérni,amiből egyértelműen látszik,hogy nem a pénz az első a számára.
Köszönöm a tanácsait,csak ajánlani tudom mindenkinek!

Erika

Szeretném megköszönni a mai estét. Hálás vagyok minden kimondott őszinte szóért. Kívánok boldog, egészséges életet Önnek. Őszinte tisztelettel: Szilvia

Szilvia

Köszönöm a tegnap esti beszélgetést. Az őszinteséget, kedvességet, nyíltságot. A lelkem teljesen megnyugodott, megerősítést kaptam. Kívánok munkájához további kitartást, életében boldogságot, szeretetet.

Szilvia

Kedves Kirilla!

Bejött ahogyan ígérted… Felkeresett! <3Mikor már éppen lemondtam volna arról, hogy megkeres…Továbbá ma több jelet is kaptam, hogy merre felé visz az utam… és örülök! És köszönöm, reményt adtál és nemcsak reményt adtál de igazat is mondtál… Hidd el nem sok ilyen tapasztalatom van hogy a jósnők szava bejött volna…

Nancy

Kedves Kirilla!

Mindent köszönök, amit értem tettél-teszel! Csodálatos ember vagy és minden szavad igaz! Ma már ott tartok, hogy a tanácsaid, az útmutatásod nélkül sokkal nehezebb lenne az életem. Sok sikert, kitartást és minden szépet és jót kívánok Neked a továbbiakban is! Az amulettet pedig hálásan köszönöm, nagyon is működik.

Zsuzsi

mindig vártam és vártam… és nem jött be… Te azt mondtad cirka 10 nap és ez meg is történt! Szuper vagy! És nem felejtettem el amit ígértem… már folyamatban van, hogy felkeresünk… az én fejemben legalábbis… szeretettel: Nancy

Nancy

Drága Kirilla!

Te a legcsodálatosabb dolgot követted el velem. Kicsit bátortalan voltam amikor arra gondoltam hogy felhívlak téged. De talán ez volt az életem legjobb döntése. Megmutattad azt az utat amin járnom kell, ezt sejtettem belülről de te annyira megerősítettél most, és úgy feltöltöttél energiával, hogy szüntelenül csak köszönni tudom neked. Nagyon hálás vagyok neked és az égi segítőknek. A lelkem ráállítottad arra az útra, hogy csak rá hallgatva fogom tudni a legjobb döntéseket meghozni. Hatalmas ajándék ez az élettől nekem!

Erika

Kételkedtem benne, de nem kellett volna. Helyre állt a rend, létrejött újra a harmónia a párommal köztünk, fellángolt a tűz, ahogy régen. Ereje van az ajándék-gyertyájának, a mondatainak, a hangjának! Én nehezen mondok bárkinek is köszönetet, de most meg kell tennem. Nincsenek véletlenek, megérte Önt megismerni és kapcsolatba lépni! Enikő

Szabó Enikő

Ereztem,hogy ez az erzes kolcsonos,es o is ugyan olyan erzessel olel,es erez felem.Annyira valóságos,es szep erzes volt,hogy a boldogsagtol,amit akkor ereztem,es az ehhez hozzafoghatatlan gyonyoru erzestol,a szembe konnyek szoktek,es sírni szerettem volna.Erre az egymás iránti érzésre,mar nagyon régóta vártam.Ujbol vissza hozta bennem azokat a régi erzeseket a férjemmel kapcsolatban,amit mar régóta nem éreztem,es ezt Kirillanak köszönhetem.

Blahó Gyöngyi

Megígérem neked, hogy a jövőben csak hozzád fordulok segítségért, mert tőled kaptam meg mindazt az útmutatást amire már nagyon vágytam. Milliószor köszönöm. Szerető öleléssel: Erika

Erika

Szeretnem,elmondani hogy én Kirillaval,a Dimenzionalis Szerelmi kötést alkalmazzuk,es mar az első alkalommal,annyira gyönyörű,es csodálatos érzéseim voltak.Ereztem,a férjem es az én lelkem közötti kötést.Ereztem,hogy tényleg atoleljuk egymást,ereztem,hogy a lelkeink mennyire kotodnek egymashoz,es azt az igazi vagyat,vonzodast,es szerelmet amit,mar nagyon regota nem ereztem a ferjemmel.

Blahó Gyöngyi

Enikő vagyok, a tamáskodó. Meglepett, amikor a szerelmi problémák megoldásánál véletlenül az Ön oldalára találtam. A véletlenekben hiszek, a jósnőkben eddig nem hittem. Részben ezért is próbára szerettem volna Önt is és magamat is tenni. Én személy szerint csak annyit tettem, amit Ön javasolt és vártam, vártam, hogy megtörténjen az, amit Ön jósolt és energetikailag közvetített az Ön szavaival, azaz:látott.

Szabó Enikő

Kedves Kirilla,
nagyon sokat kaptam Öntől jóságból, tisztaságból, tanításokból. Kételkedő, inkább kíváncsi embernek tartottam eddig magam, féltem megtudni a múlt és a jövő összefüggéseit. Ön elvette a felesleges félelmeimet és olyan útravalókkal látott el, amik a magánéletem, a karrierem és az egészségem helyreállításában is segítettek, képes lettem változtatni és ezzel megújulni, sikeressé válni minden területen.

Hartmann T.Izabella

Kívánom, hogy az Égiek százszor adják vissza Önnek mindazt a jót, amit szerénységével, odaadásával ad ügyfeleinek. Ez az igazi Szolgálat! Szeretettel:Izabella

Hartmann T.Izabella

Amit Kirilla tud, nem hiszem, hogy más is tudja! Olyan tehetség és jóindulat birtokában van, amire napról-napra rácsodálkozom. Kivételes egyéniség, remélem, hogy egyszer viszonozhatom a rengeteg jót, amit kapok tőle!

Zsuzsi

Kedves Kirilla!

Mindent hálásan köszönök! Azok a barátnőim,akiket hozzád küldtem sem csalódtak benned!

MZs

Egyszerűen lenyűgöző! Gyors, hatékony, konkrét, nincs mellébeszélés, a lényeg a lényeg. Kirilla lénye a lényeg! Megéri hozzá fordulni, mert Kirilla képes a dolgokat a megfelelő, a jó irányba fordítani!
Köszönöm

T. Viktor

Kedves Asszonyom,
köszönöm mindazt amit a feleségemért, a családunkért, a gyerekeinkért tett! Kezdetben nem támogattam a feleségemet abban, hogy az Ön segítségét kérje megromlott kapcsolatunk helyre állításában, de valóban néhány alkalom után magam is éreztem a kedvező változásokat.
Életünk megújult, gyermekeink újra szívesen járnak iskolába.
Köszönöm, hogy megmentett bennünket a válástól és a süllyedéstől!
András

Ötvös András

Kedves Kirilla!

Köszönöm a ma estét, az életemet mentetted meg szerintem… és képzeld este az energetizálásod hatására szerintem újra küzdeni akart… és a rend nemcsak hogy helyreállt, de erősebb is mint eddig… Nem tudom elégszer megköszönni… lehet hogy nem is lesz pár hét… lehet hogy hamarabb lesz…

Nancy

Oh köszönöm! És köszönöm, hogy választ kaptam a kérdéseimre… Meg foglak még keresni, sőt a kedvesem már régóta keres egy jó látót… Hát most már tudom ketten megyünk hozzád! Szeretettel: Nancy, aki sosem adja fel!

Nancy

Kedves Kirilla!

Párkapcsolati, szerelmi ügyben kértem tanácsodat.
És megtörtént a csoda: 3 hónap után ismét jelentkezett a kedvesem!
Köszönöm szépen a segítséged, hihetetlen ez a csoda ami velem történt!

Maya

Kirilla jósnőt pár héttel ezelőtt hívtam fel jóslással kapcsolatban. Egy férfiről volt szó aki a szívemhez nagyon közel áll. nem tudtam eldönteni hogy mit tegyek engedjek neki, vagy harcoljak Önmagammal. Kirilla annál is többre válaszolt mint amire én számítottam.
Ami a legjobban meg fogott a mágusnőben hogy nem szépítette a dolgokat. Az igazság az hogy nem örülök annak amiket mondott, de minden úgy van ahogy mondta.
Jó vele beszélgetni őszinte, kedves és türelmes.
Nekem nagyon sokat segített köszönöm.

Klári

csak annyit szeretnék mondani, hogy KÖSZÖNÖM!
Minden tanácsát megfogadtam, minden tanácsa igaz!

Anikó

Drága Kirilla! Úgy fordultam hozzád, hogy egyáltalán nem hittem az ezoteriában. De már semmi más nem jutott eszembe, a problémáim pedig sokasodtak. Hamar meggyőződhettem arról, hogy nem mindennapi tudással rendelkezel, kellő empátiával is. És még az ár sem volt elfogadhatatlan, hiszen cserébe nagyon értékes tanácsokat, jóslatokat kaptam. Mondanom sem kell, minden bejött! Köszönöm! Szeretettel ölel : Jutka

Jutka

Kirillához párkapcsolatommal fordultam,kiderült hogy a kedvesemet az exe fekete mágiával megkötötte.(mindennapi veszekedések,a lányt vissza vette magához a munkahelyre,mikor füttyentett rohant és az sms a nap bármely szakában).Kirillával 2 hónapja már,hogy együtt dolgozunk és minden fantasztikusan alakul!!!Mindig megnyugtató vele beszélni és már végre elhiszem hogy minden rendben lesz párom és kösztem. Köszönöm Neked Kirilla!

Szilvi

Pár napja hívtam Önt: bőség energiát kértem. Furcsa amit utána éreztem.
Azóta találtam munkát és a gondolataim sokkal pozitívabbak. Köszönöm megnyugtató szavait, de főként azt, hogy őszintén foglalkozott velem.
Sokkal jobban érzem magam!
Szívből ajánlom azoknak, akiknek komoly segítségre van szükségük!

Keszthelyi Anita

Drága Kirilla!

Köszönöm segítséged! Páratlan tudásoddal hozzásegítettél, hogy rátaláljak utamra!
Bárkinek szívből ajánlom Kirillát! Tudása hatalmas!
KÖSZÖNÖM SZÉPEN NEKED!

Lili

Kedves Kirilla!
Nemrég beszéltünk telefonon, de már ettől jobban érzem magam, holott még csak a lehetőségeket tártuk fel. Őszinteséget és megbízhatóságot áraszt a hangja, úgy érzem eddig Ön az első, aki segíteni tud. Még ma hívom, hogy időpontot egyeztessünk!

Anikó

Kedves Kirilla!

Megígértem, hogy írni fogok hogyan sikerült a lélekharmonizáció.
A fiú akire csináltuk úgy veszem észre, hogy nyitottabb felém, többet keres magától és a testi kapcsolat is jobb lett.
Drága Kirilla, amint tudlak hívlak, hogy meg ismételjük. Nagy segítség vagy az életemben Köszönöm!!!

Rita

Szia Kirilla!
Remélem emlékszel még rám! Csak szeretném megköszönni tanácsodat! Bejött, hisz felfigyelt rám.
S felteszem a kérdést… Honnan tudtad? Minden pontosan úgy történt ahogy mondtad!
KEDVES MINDENKI!
Bátran ajánlom Kirillát MINDENKINEK! Tudása hihetetlen!

Dávid

Tisztelt Jósnő!Nagyon jó az oldala,keresni fogom mert szükségem van Önre!Tisztelettel: Évike (Lulu)

kácsor Évi

Minden szó, amit a beszélgetés alatt kaptam, tisztán lefedi a helyzetet. A segítséggel bátrabban merem a másik ember érzéseit megismerni, tisztában vagyok a másik fél szándékaival. Mindez néhány perc alatt. KÖSZÖNÖM SZÉPEN!

Adamo

Nagyon köszönöm a segítséged ismét! Végre tudom, hogy mit kell tennem! Hihetetlen a tudásod! KÖSZÖNÖM

Tundike11

Kedves Kirilla! Az utazás, amit az Ön segítségével kezdtem el már jó ideje egy izgalmas és rengeteg új fordulattal teli utat eredményezett! Nagyon hálás vagyok a sok sok segítségért, támogatásért, tanításért és bíztatásért!!! Minden alkalommal megerősítenek a beszélgetéseink és a gyakorlatok, melyet az Ön segítségével végzünk. Nemcsak az életem egyik fő területe (párkapcsolat) kezd olyan irányt venni, melyre nagyon vágytam, de úgy érzem, én magam is rengeteget fejlődök közben!

Róbert

Az Ön képességei, tudása és segítőkészsége fantasztikus és magáért beszél! Számtalan történést élek át napi szinten és eredményesen haladunk a célom felé! Nagyon nagyon köszönöm azt a sok segítséget, amit Öntől kapok!!! Hálás vagyok és örülök, hogy rátaláltam Önre!!

Róbert

Köszönöm szépen, hogy segítesz. Nagyon jól esik. Nagyon sokat jelent.
Köszönöm az összes bátoritást.

Bernadett

Drága Kirilla ! Minden héten felhívlak , és beszámolok neked mindenről , hiszen folyamatosan pozitív dolgok történnek az életem minden területén !!! Amire megtanítottál az a TÜRELEM – IDŐ !!! CSODÁLATOS VAGY !!! EGYSZERŰEN NEMTUDOM EMBERI SZAVAKKAL LEÍRNI – MEGFOGALMAZNI ÉS KIFELYEZNI , HOGY KI IS VAGY TE !!!! AZT VISZONT TUDOM , HOGY TE KINCS VAGY AZ EMBEREKNEK !!!!!! MINDENKIT ARRA BÍZTATOK , HOGY HÍVJÁK ŐT BIZALOMMAL !!!!!! Mindent köszönök kincsem !!! Nóra

Nóra

Kedves Kirilla!
Én egy nagyon kedves ismerősömtől Nórától kaptam meg Kirilla elérhetőségét, mert látta rajtam, hogy nagyon nem vagyok jó passzban. Tiszta szívvel ajánlom mindenkinek ezt A CSODA NŐT! Mindenben a legnagyobb segítségére van az embernek, a negatív dolgokat pozitívra fordítja és azt mutatja meg neked, hogy mi az a cél amit el kell érned és el is fogod érni!
Keressétek bizalommal! Segít az álmaid és céljaid elérésében, de ami a legfontosabb az oda vezető úton is TÁMOGAT!
HÁLÁSAN KÖSZÖNÖM!

Gabriella

DRÁGA KIRILLA! KÖSZÖNÖK MINDENDT AMIT AZ EGSZSÉGEMERT TETTEL. SOKKAL JOBBAN VAGYOK.
TE EGY CSODA VAGY.

viktoria

DRÁGA KIRILLA ! SZERETNÉK TISZTA SZÍVBŐL KÖSZÖNETET MONDANI MINDAZÉRT AMIT TETTÉL , ÉS TESZEL ! AZ ÉLETEM ROMOKBAN HEVERT, ÉS TE EGY NAGY FORDÚLATOT HOZTÁL ;AMI MOSTANRA AZ ÉLETEM MINDEN TERÜLETÉRE CSODÁLATOS EREDMÉNYEKET HOZOTT !!! MINDENKINEK AZT TANÁCSOLOM , HOGY HA TISZTA SZÍVBŐL ÉS ŐSZÍNTÉN VÁLTOZÁST AKAR ÉS SZERETNE AZ ÉLETÉBEN ; HIVJÁK ŐT FEL , MERT AJÁNLOM !

Nóra

KIRILLÁT 10 ÉVE ISMEREM , ÉS KIMEREM JELENTENI , HOGY HA VALAKI VÈGIG CSINVÈGIG CSINALJA AZT AMIT ÉN , AKKOR KIRILLA SEGITSÉGÉVEL ÖNMAGUNKRA TALÁLUNK – BOLDOGSÁGOT KAPZNK , ÉS ANYAGI HELYZETÜNK – EGÉSZSÉGÜNK ÓRIÁSI FORDULATOT VESZ !!! SOKSZOR MONDTA HOGY TÜRELEM , ÉS ÉN TÜRELNETLEN VOLTAM …DE MINDÍG A VÉGEREDMÉNY AZ LETT RAJTA KERESZTŰL, AMIT SZERETTEM VOLNA !!!! NEHÉZ MEGHATÀROZNI HOGY KI VAGY MI KIRILLI …DE AZT TUDOM HOGY NEKEM Ő A SZELLEMI VEZETŐM LETT !!!! HÍVJÁK ŐT !!! HÁLÁBÓL HITEMÉRT !

Nóra

Kirilla a legjobb, akivel valaha dolgom volt, aki segített, tanácsot adott. Mindent hálásan köszönök!!!

Zsuzsanna

Kedves Kirilla

Nagyon sokat jelent számomra hogy van kihez fordulnom, tegnap este nagyon sokat segítettél, amit hálásan köszönök!!!
Hamarosan hívlak.

Anita

Kedves Hölgyem! köszönöm a tanácsadást,sokat segitett. Szép estet.

László

Kedves Kirilla!
Köszönöm, hogy vagy és erőt adsz! Örülök, hogy rád találtam ebben a nehéz évemben. Segítesz küzdeni, igaz fogy az erőm, sokan elbizonytalanítanak. De még kitartok!
Örök hála!

Orsi

Szia Kirilla!

A legnagyobb lényeg. Megtanítottál engem sok dologra. Rengeteg dolgot megérzek és be is jön. Tudom úgy irányitani a gondolatomat,h amit nagyon akarok bevonzom. És tudom,h mindezt neked köszönhetem. Korabban görcsösen ragaszkodtam emberekhez, most én szelektálok. Most érik be amit mindig is mondtál, és már tudok különbseget tenni ezekben a dolgokban. Nagyon köszönöm Kirilla ez is most érik be. Nem tudom elmondani h mennyiee vagyok hálás. És ezt neked köszönhetem. Másik dolog megtanultam türelmesnek is lenni, aminek ell kell jönnie el fog. Régen sürgettelek stb. Kirilla rengeteget változtam és ez mind neked köszönhető.

Linda

Nagyon hálás vagyok. És nagyon megfogadok mindent. ezt muszáj volt leirnom, mert mostanaban csak panaszkodtam. Vagyis ezeket sosem mondtam és mivel a te hatásodra változtam tudnod kell . Olyan képességeim is előjöttek amit nem is tudtam. nagyon hálas vagyok. Nagyon szeretlek. linda

Linda

Drága Kirilla!holnap lesz egyhete h el küldted az amuletet és azota elég sok dolog történt velem jó értelemben!!!!még egyszer nagyon köszönöm a jó ságod nagy áldást kívánok neked!!!!!

éva

Köszönöm szépen a beszélgetést. Tavaly beszéltünk elöször és mondta hogy lesz egy hirtelen halàl eset a csalàdban. Sajnos bekövetkezett. Úgy történt minden ahogy elmondta. Rögtön eszembe jutottak a szavai.

Mostanàban kapcsolati problémàk miatt beszéltünk. Szeretném bízok benne hogy megnyílik felém ahogy mondta… hogy làtja hogy lesz folytatàsa a kapcsolatnak, biztosan vannak felém komoly érzései de még vàrnom kell a körülmények miatt… Boldog lennék ha így alakulna… Egy életben kevés olyan ember lép be az életünkbe aki tiszta szívből szeretünk,és én öt igen. Megfogom írni, és fogok telefonàlni ha vàltozàs történik vagy szükségét érzem.

Tímea

Kedves Kirilla!
Köszönöm a segítségét.
Örök hála.

Margit

Ismét segítségedet kérem, megrekedtem……
Megint reménytelenség uralkodik el rajtam….
Tudom, hogy Neked elég ennyit is írni, s máris hozzásegítesz a megoldáshoz, hisz egyedülálló tudással rendelkezel!
KÖSZÖNÖM az eddigi támogatást!
SEGÍTS kérlek, hamarosan telefonon is jelentkezem!

Dávid

Kedves Kirilla!

Köszönöm szavaidat, újra erőre kaptam! S tudom, hogy minden amit mondtál pontosan úgy fog történni!

Tundike11

Köszönöm! Szinte hihetetlen, de úgy történt ahogy mondtad! Bárkinek problémája, kérdése van forduljon bizalommal Kirillához! Higyétek el megéri! Bárkinek csak ajánlani tudom!

Katalin

Kedves Kirilla!

A lélek harmonizáció amit többször is megcsináltunk sokat segít nekem. Nem csak a párommal vagyok jobb kapcsolatban hanem én magam is sokkal nyugodtabb vagyok és kiegyensúlyozottabb.
Nagyon köszönöm jelentkezem ha tudok.

Enikő

Kedves Kirilla!
Anyukám (Eszter) hívott Téged alhasi műtétje után,-nagy fájdalmai voltak, és gyulladása,-(nem kellett újra műteni). Állapota jobb, de még kérjük további segítséged,-és keresni fogunk még! Hálás köszönettel: Ildikó lánya

Ildikó

Kedves Kirilla!

Alig, hogy beszéltünk nem telt el 10 perc és felhívott! Nem tudom, hogy csináltad, de nagyon köszönöm…
Egyszerűen hihetetlen, hogy mit tudsz….

KÖSZÖNÖM

Erzsébet

Kedves Kirilla!

Pénteken este beszéltünk. Egy csoda vagy! Köszönöm!!!!

Orsi

Kedves Kirilla ,
Nagyon szépen köszönöm a segítséget. Olyan érzéseket adót át nekem
nekem,hogy ilyenkor rosszabbul érezném magam.Segített nekem hálás vagyok érte.

Horváth Zita Ágnes

Drága Kirilla!

Köszönök mindent, amit eddig tőled kaptam! Segítséged nagyon sok mindenen átsegített már! Hihetetlen tudással rendelkezel! Rengeteg erőt adsz!

KÖSZÖNÖM

Tundike11

Kirilla!

Ez maga volt a csoda, köszönöm!

Margit

Kirilla!

Ez maga volt a csoda, köszönöm!

Tundike11

Kedves Kirilla!
Köszönöm az esti beszélgetést. Még az este elkezdtem, amit tanácsolt. Folytatom a következő két hétben. Azután jelentkezem. Addig is köszönöm, hogy ismerhetem, hogy segítségemre lesz. Tudom, hogy Ön fog nekem segíteni s visszakapom a szerelmemet.
Örök hála s köszönet Önnek és a Teremtőnek.

Margit

Tisztelt Asszonyom,
köszönöm a segítséget és tanácsot, amit adott szeptemberben még, hogy hogyan rendezhetném a kapcsolatomat a családommal, a párommal.
Ön akkor azt mondta, hogy a karácsonyi családi asztalnál együtt fogunk mindannyian ülni és megnyugtatóan alakul minden. Nehezen hittem el, de megfogadtam a tanácsát, vigyáztam az amulettre és megtörtén a csoda, évek óta nem volt ilyen szép és békés karácsonyunk! Köszönöm Önnek és kívánok Önnek és szeretteinek is áldott ünnepeket, jó egészséget!
Petra

Asbóth Petra

Kedves Kirilla!

Mai napon beszéltünk telefonon.
Megszakadt a vonal, mert lejárt a hívásidőm.
Ezen módon szeretném megköszönni Önnek segítségét, tanácsait, iránymutatását. Megnyugtatott.
Köszönöm a varázslatos hírt, melyet ma öntől kaptam!
Boldogsággal telt napot kívánok!

Köszönöm.

Szeretettel: Pintér Zsófi

Pintér Zsófi

Csodás utazásra vittél tegnap! KÖSZÖNÖM…
A segítséget, s az erőt is KÖSZÖNÖM amit kaptam….

Tundike11

Drága Kirilla,
októberben kértem Öntől amulettet, amire a vállalkozásom instabil helyzete miatt volt szükségem. Azóta a pénztárcámban állandóan nálam van és bőséget teremt. A vállalkozásom forgalma azóta megnőtt, előtte a megszüntetésén is gondolkodtam, most sok területen bővülni is fog 2014-ben.
Köszönöm az amulettet, ismerőseimnek, barátaimnak is ajánlottam!
Zsóka

Tóth Zsóka

Tisztelt Kirilla,
köszönöm a precíz útmutatását, a segítséget!
Végső kétségbeesésemben, vergődésemben fordultam Önhöz.
Korrekt volt, gyors volt. Ezt külön köszönöm, mert az anyagi lehetőségeim korlátozottak. Utasítását követve, tanácsát megfogadva megoldottuk a legégetőbb karrier-problémáinkat, ezzel a párkapcsolatunk is javul.
Köszönöm és még fogom keresni!
Tisztelettel:
Magdi

Kishonti Magdi

Nemtudom hol is kezdjem.Kb 3hónapja szétmentünk a párommal.A kapcsolatunk szoros és őszinte volt.Mikor szétmentünk majdnem 3év után annyira magam alatt voltam hogy Kirillához fordultam.Nagyon szimpatikus volt nekem már az első beszélegtésünkkor.Annyira hihetetlennek tartottam hogy ilyen létezik és mégis.Segítőkész volt velem és a legfontosabb:Őszinte.Lehet egy beszélgetés nem sokat ért de mégis megtörtént amit a mai napig nem hiszek el.

Prokai Viktória

A párommal(Balázzsal) kibékültünk és szerelmünk erősebb mindennél.A kapcsolatunk jobb lett.Várnom kellett ugyan3hónapot de megérte
köszönöm neked Kirilla Tudd sohasem felejtelek el még egyszer nagyon szépen köszönök neked mindent remélem még egyszer beszélhetünk és találkozhatunk egyszer valaha az életben

Prokai Viktória

Nagyon szépen köszönöm a segítséged,egy csoda vagy.Hihetetlen,telefonon keresztül kérdés nélkül nyitott könyv volt az elmúl 10 év legfájobb feldolgozhatatlan történései.Azon a bizonyos napon vele halt egy részem,ahogy ő is itthagyott egy darabot lelkéből segítségeddel nem csak a rontást,átkokat tisztítottad le rólam,hanem sikerült elengednem lelke darabját hogy innentől őrangyalként fentről vigyázzon ránk és ha eljön majd az én időm akkor a menyországkapujába várjon rám

Gutléber Eszter

Kedves Kirilla!

Hihetetlen a tudásod! Nagyon sok segítséget kaptam Tőled, mikor már azt hittem mindennek vége, hatalmas erőt kaptam! Még a „hihetetlen” dolgok is pontosan úgy történtek ahogy mondtad!
KÖSZÖNÖM

Tundike11

Köszönöm a segítségedet, megnyugtató szavaidat, amit eddig kaptam Tőled.
Hihetetlen, hogy milyen nagy tudással rendelkezel.
Ha valaki elakad az élet bármely területén, annak csak azt tudom ajánlati, hogy keresse meg Kirillát, aki egyenes útra tereli az életét.
További kapcsolattartás reményében kívánok Neked jó erőt és egészséget

Joly

Nagyon szépen köszönöm az amulettet! Beszámolok a fejleményekről! KÖSZÖNÖM

Tundike11

Kedves Kirilla!
A mai napon beszéltünk egymással telefinon.Sajnos nem volt lehetősègem több időt tölteni a társaságodba, de talán most először éreztem, hogy lehet számomra segítség! Van aki választ adhat a kételyeimre és hogy nem bolondultam meg teljesen. Azt szeretném megkérdezni tőled, hogy személyes találkozásra is lenne esetleg lehetőség? Türelmetlenül vàrom válaszod! Addig is mindent köszönök!!!

Edina

Kedves Kirilla! Nagyon tetszik az oldala. habár csak most találtam rá. Igazán lenyűgöző. hogy milyen széles a kínálata. Ehhez csak gratulálni tudok én nem igazán hiszek a jóslásban. Mér jósoltattam de nem jött be semmi. Drága Kirilla kíváncsi lennék. hogy kiskegyed milyen ügyes a szakmájában? Szívemből kívánok további nagyon jó erőt. és egészséget a munkájához. És még nagyon sok új látogatott.
TISZTELETTEL.
ÜDVÖZLÖM

Janos

Drága egyetlen jó tevőm!azt szeretném kérdezni h április 25-én beszéltünk utoljára telon,és montad h egy hétig tea mécsest égesek este 8-órakor,10-percig,és az ima anyagi áldást mondjam!és egy pohár vizet haggyak melette regelig!én ezt meg is csináltam és most azt szeretném kérdezni h újbol meg e lehet csinálni?mert hatásos és egy kicsit kezd az anyagi hejzet rendeződni!amit nagyon,nagyon köszönök neked!!!Drága jóságos jótevőm nagyon szépen meg kérlek h továbra is áldásod küldjed rám és a gyerekeimre!mert a te áldásod csodákra képes,úgy szeret téged a magasságos jó ISTEN h akire te áldásod adod az meghalgatatik!!!Hatalmas szeretett teljes ölelés neked,ISten .hu

éva

A lélek harmonizáció egyszerűen fantasztikus volt! Remélem hamar észreveszem az eredményt! Régi kérdéseimre kaptam választ közben! FANTASZTIKUS! KÖSZÖNÖM

Tundike11

Drága Kirilla!
Minden úgy történt, ahogy mondtad! Csak sajnos én egy nagyot hibáztam. Kérlek segíts helyre szeretnék hozni mindent! Szeretném hogy igazad legyen, s végre jól alakuljon minden!

KÖSZÖNÖM az eddigi segítséget, most ismét nagy szükségem van rá!
KÖSZÖNÖK MINDENT, S KÉRLEK SEGÍTS, HOGY RÖVID IDŐN BELÜL KAPJAK MÉG EGY ESÉLYT, S NE RONTSAM EL!
BÍZOM BENNED, MERT EDDIG MINDEN ÚGY TÖRTÉNT AHOGY MONDTAD ELŐRE

Tundike11

Szuper az oldal.reka

reka

Kedves Kirilla!
Tegnap előtt csinált nekem egy párkapcsolati harmónizációt, mely után egészen fantasztikus dolgokat éreztem. Viszont közben megszakadt a vonal és ezért nem tudom, sikerült-e befejezni. Szeretném megkérdezni, hogy szükséges-e és ha igen, hogyan lehetne folytatni.
Köszönettel László

László

Köszönöm a beszélgetés. Szerelmi kötés közben megszakadt a telefon az energia àtvitelnél. És érdeklődnék hogy így is megvalosult ez a kötés? Enyhe szédülést éreztem a fejemben utàna

Tím

Drága Kirilla!
Köszönöm a sok tanácsot amit adtál és adsz! Tartják bennem a lelket, s visszaadták a hitemet! Hihetetlen a tudásod és képességed! Hiszek abban, hogy mindenben igazad lesz, minden úgy fog történni ahogy mondtad! Puszillak

Tundike11

Kedves Kirilla!
Amikor megismertem Önt kétségbeesettem fordultam hozzád. Sok pénzt szedett ki egy nő a zsebemből, aminek egy részét már visszakaptam. Ha nem figyelmeztetett volna Kirilla, ez a másik nő a mai napig becsap engem és teszi tönkre a kapcsolatomat, az egész életemet.Köszönöm,hogy kezd helyre jönni a kis életem, bár tudom nem egyszerű, és az elején nehéz volt, mert lelkileg elég mélyről kellett feljönnöm.

Viki

Amikor úgy éreztem szükségem van segítségre, Ön segített, beszélgetéseink után pozitív irányú változások következtek. Kapcsolatom lépésről-lépésre fejlődik, úgy érzem jó úton haladunk. Köszönöm,hogy kísér engem a mindennapokban és átsegít a nehézségeken!
(Amennyiben szükség van az e-mail címemre megadom)
További szép napot kívánok!
Üdvözlettel: Viki

Viki

Pár hete hívtam fel Kirillát, szeretettem volna tőle időpontot kérni. Igen csak meglepődtem mert azt mondta hogy személyesen már senkit nem fogad. Elkezdtünk beszélgetni és kiderült hogy minden munkáját távban csinálja meg.
Azóta eltelt két hét és nagyon meg vagyok elégedve. Kimagasló tudással rendelkezik. Persze ez az én tapasztalatom, nektek is hasonló sikereket kívánok.

Nori

Vélemények