Szerelmi jóslás telefonon és élő párkapcsolati tanácsadás

  • Nehézségek, problémák vannak a párkapcsolatodban?
  • Nehezen kommunikáltok?
  • Nem érted a másik felet?
  • Nem érted saját magadat?
  • Nem tudod, mi lehet a probléma magja?
  • Nem tudod, hogy közeledj a másikhoz?
  • Nem tudod, hogyan találhatnátok újra egymásra?
  • Tanácsadásra, technikákra van szükséged?

Nem vagy egyedül a problémáiddal!
Minden ember, akár bevallja, akár nem, vágyik a boldogságra, a szerelemre és a kiegyensúlyozott, tartós, boldog párkapcsolatra.

Nem mindegy, hogy egyedül kell megküzdenünk az élet nehézségeivel, vagy van valaki mellettünk, aki fogja a kezünket, aki mellettünk van jóban, rosszban, és nem utolsósorban van, akivel megoszthatjuk örömünket, bánatunkat és legféltettebb gondolatainkat is.

 

Azonban még a legjobb kapcsolatban is lehetnek nehezebb időszakok, félreértések, és ilyenkor jól jön a párkapcsolati segítség, ahol útmutatást, tanácsot kaphatunk a továbblépéshez. Sosem szabad feladni és belenyugodni a körülményekbe, hiszen –

Ha még él a szeretet, a kölcsönös tisztelet, mindent helyre lehet hozni!


A párkapcsolati segítség többek között abban áll, hogy megbeszélhetünk olyan dolgokat, feltárhatunk olyan tényeket, amit nem mertél eddig megosztani senkivel, vagy még önmagadnak sem mertél bevallani. De szembesülve ezekkel a dolgokkal, máris lehet megoldásban gondolkodni.

A kritikus időszak áthidalásában jól jöhet a párkapcsolati tanácsadás és jóslás is, ami segít feldolgozni a kialakult és esetleg elmérgesedett élethelyzeteket, ugyanakkor megoldást, ötleteket nyújthat a változtatásokhoz, a kapcsolat megerősítéséhez.

Számtalanszor van, hogy a párok nem külön, hanem együtt keresnek fel engem, én pedig néhány alkalom közös beszélgetés után külön-külön is foglalkozom a felekkel, hogy végül ismét egymásra találhassanak, kialakulhasson egy őszinte, tiszta kommunikáció, ami mindkét félnek jó!

Hogyan gondolkodom a kapcsolatokról, hogyan látom ezt a minőséget?

Úgy gondolom, hogy minden nő és minden férfi a boldogságot keresi. Megengedett természetesen, hogy amikor valakire ránézünk, akkor érezzük a vágyat, érezzük a belső tüzet és hagyjuk, hogy elhatalmasodjon bennünk. Ezzel nincs semmi gond, amivel viszont inkább probléma van, a lépések, hogy megismerjük a szokásait és az érzéseit, a gondolatait, a viselkedését, hogy mikor milyen a hangulata. Milyen illatokat szeret, mi az, ami érdekli.

Ami még nagyon fontos, ki kell alakulnia két ember között az érdeklődésnek egymás között is. Ha van érdeklődés, akkor van kommunikáció. Ha van kommunikáció, akkor kialakul egy olyan belső kapcsolat, amire azt lehet mondani, hogy fejlődőképes.

Sajnos a mai világban legtöbbször a kommunikációs problémák és az egymásra való figyelem hiánya, az időhiány adja meg azokat a rossz aspektusokat, hogy az emberek, ha egymásra is találnak, elveszítik a fonalat (az egymáshoz vezető utat).

Nem azért, mert bárki rossz vagy bárki rosszat akar, nincs rossz és nincs hibás, csak ebben a nagy forgatag világban nincs idő erre. Le kell csendesedni és odafigyelni egymásra, örülni minden pillanatnak, egy beszélgetésnek, egy közös kávézásnak, egy mosolynak, szemcsillanásnak. Mindent értékelni kell, hogy kialakuljon a bizalom. Hogy elmúljanak a másikban azok a lerakódott fájdalmak és blokkok, amiket esetleg egy másik kapcsolatból hozott. A bizalom nagyon sok mindent begyógyít, ha adunk elég időt arra, hogy lélek szinten megismerjük a másikat. Akkor fog érdekelni igazán a másiknak a lénye, a természete, az élete, az érzései, a gondolatai. Így tud kialakulni az empátia és egy nagyon mély barátság.

A következő fontos lépés a barátság után az az érzés, ami olyan, mint egy gyönyörű rózsa. Megszereted és megszokod az illatát és magával ragad. Ha megvan ez az érzés, akkor nincs kérdés. Akkor megvan a bizalom, és megvan az érdeklődés és odaadás, és utána jó esetben (tapasztalataim szerint) jön a Nagy Szerelem.

Sok mindennek kell összeállni egy kapcsolatban. Olyan ez, mint mikor a bolygóállások megfelelő csillag állásokban vannak ahhoz, hogy valami jó sikerüljön.

Ha figyelünk egymásra, ha tiszteletben tartjuk egymásnak az idejét, ha tiszteletben tartjuk egymásnak az emberi érzelmeit, gondolatait, ha odafigyelünk és az a másik szempontjából is visszatükröződik, hogy ő mit szeretne és ő milyen ember, és úgy kezeljük őt ahogy önmagunkat szeretnénk – akkor egészen biztosak lehetünk abban, hogy a kellő eredmény meg fog érkezni.

A szeretet nem nagyon különbözik a szerelemtől, csak a szerelem felemel és átvisz egy olyan világba, amit leírni nagyon nehéz, csak érezni lehet. Erre szokták azt mondani, pillangóhatás. A szerelemnek a szeretet után kell jönnie, és az még jobban összeköti a két embert. A kezdetekben (is) nagyon fontos, hogy figyeljünk egymásra, hogy tiszteletben tartsuk egymást, hogy megismerjük egymást lélek szinten, hogy barátok legyünk, társak legyünk, emberi társak.

Fontosak ezek a lépések, ha egy hosszútávú, egészséges, jól felépített kapcsolatot vagy házasságot szeretnénk.

Mindennek az alapja a bizalom, a tisztelet, a szeretet és az őszinteség.


Olyan ez, mintha két ember ugyanazon a hangszeren ugyanazt a zenét játszaná, csak más hangnemben kell megtalálni azt a muzsikát, amivel ugyanazt hallják és egyben ugyanazt érzik. Azért hoztam ezt a hasonlatot, mert sok esetben az érzések mások az emberekben és úgy gondolják, hogy „nem szeret a másik vagy nem ért meg”, pedig megvan az összhang, ha ugyanazon a frekvencián szól a lelkükben a zene. Akkor egész biztosan érezni fogják, érteni fogják egymást.

Azt se felejtsük el, hogy ha valakit úgy tudunk szeretni, mint önmagunkat, ha ugyanazt szeretnénk neki, amit önmagunknak, megértően, bizalommal és türelemmel közeledünk felé már a kezdetektől, akkor ezt érezni fogja! Pontosabban –

Mindenki körül van egy Aura és van egy mágneses mező.


Talán hihetetlen, de ezen keresztül kommunikálunk és az érzések egymással kommunikálnak. Bonyolultnak találják a legtöbben, de ez működik. Ha valakihez eleve jó érzéssel, jó gondolatokkal fordulsz és a közeledésed, szándékod tiszta, egészen biztos lehetsz benne, hogy meg fogja érezni. Természetesen, ha félelem van benned, azt is meg fogja érezni egy kapcsolat.

Olyan ez, mint egy befektetés: idő, energia, kitartás, türelem – tehát mielőtt belemegyünk egy kapcsolatba, készen kell állnunk. Előtte jobb, ha csak egy barátságot, szimpátiát, egy kellemes kommunikációt alakítunk ki, hogy fel lehessen építeni azt, hogy a zene harmóniában szóljon a lelkünkben – oda és vissza.

Szerelmi Jóslás telefonon? Te vagy a megoldás és a jövő is! 

Értékeld az anyagot:
5/5

Több esetben foglalkozom először együtt a párokkal, majd külön-külön is, hogy a saját blokkjaik feloldásában is segíthessek. Bár közösen fogtok a párkapcsolatotokon dolgozni, mégis vannak feladatok, amiket az embernek magában, magával kell rendeznie és amit nem szívesen tár fel mások előtt (akár a párja előtt, első körben).

Hogyha a szeretet, a tisztelet még meg van és együtt terveztek, fontosak vagytok egymásnak, közös a cél, akkor nincsen mitől félnetek, csak a megfelelő kommunikáció és életmód amin dolgozni kell. Nincsen menthetetlen hogyha két ember szereti egymást.

Természetesen, vannak kapcsolatok amik az égben köttettek, de ez nem azt jelenti hogy mind életünk végéig tart. Erről bővebben A spirituális szerelem az égben köttetett c. bejegyzésemben írtam.

Semmi sem probléma! Az pedig végképp nem, hogy ha segítségre van szükségetek akkor segítséget vesztek igénybe. Hogyha a párod nélkül szeretnél velem beszélni, akkor is hívj bátran, ne érezd magad emiatt rosszul. Nem árulod el a párodat azzal, ha segítségért fordulsz. Sok esetben először elkezdtem dolgozni az egyik féllel, s menet közben csatlakozott be a másik fél is (ha egyáltalán szükség volt rá…). Nincsen mitől félned!