08 márc

Szeretsz időt tölteni a természetben? Szereted, ahogy érzel, amikor fákkal, hegyekkel, folyókkal vagy körülvéve?

Honnan jön ez az érzés és miért hat ránk ennyire intenzíven? Mi történik valójában? ☝️

A természet ereje csodákra képes, mert megemeli a rezgésszintedet. Az embereknek 3-4-es szinten van a rezgésük, míg a fáknak 70-es szinten! Mennyei magasság, ha kapcsolódni tudsz a természethez, a fák energiáihoz. Ha jól érzed magad a természetben, hallgatod a madarakat, azzal földeled magad, kapcsolódsz a Földanyához. Ami tudományosan nem elfogadott, mégis létező láthatatlan, az az ott élő civilizációk ereje.

Több ezer évre visszanyúló kultúrák élnek a természetben. Ha csöndben maradsz és csak próbálod érzékelni az energetikai rendszerüket, nem kizárt, hogy elkezded izgatottnak érezni magadat és bizseregni. Ha pedig nagyon érzékeny vagy és a csatlakozásod megfelelő, akár egy kellemetlen tünet, amivel régen küzdesz, megszűnhet, legyen az egy energetikai csökkenés. Ebben az esetben azt fogod érzékelni, hogy energetikusabb leszel és jobb kedved lesz. Ezt beviszed az otthonodba, és a környezeted is érezni fogja.

Tisztul az aurád és érzékelni fogod az itt és most jelenlétét.
Akik a természetben élnek, nagyon sűrűn számolnak be olyan jelenségekről, ami sok embernek még titok.

Menj ki a természetbe, ülj le érezd a csendjét, és próbáld meg kizárni a gondolataidat. Egyszerűen csak érezd és tapasztald!

Nagyon egyszerű gyakorlatnak tűnik, hiszen csupán Te kellesz hozzá és a Természet!
Szánj rá időt a hétvégén és meglátod, nagyszerű érzésekkel fogsz gazdagodni.
Én amikor csak tehetem, a természetben vagyok, mert szükségem van rá. Ha csak átölelek egy fát, már jobban érzem magam mert kapcsolódok! Te milyen gyakran töltesz időt a természetben, és az ott töltött időd milyen minőségű? Írd meg nekem kommentben.

Szeretettel: Kirilla

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This field is required.

This field is required.