31 máj

A „Gumiarcú” hisz a Vonzás Törvényében, így lássuk is, ő miként látja a működését:

Befektetett munka nélkül nincs siker.

Mit is jelent ez pontosan? Azt, hogy az álmaink, céljaink nem fogják magukat megvalósítani csak úgy. Neked kell tenned azért, hogy megvalósítsd őket. Akár kínlódás vagy sokszori újrapróbálkozás árán is, de szenvedéllyel tedd a dolgod és az energiák a te oldaladra állnak.

A szándékaink fontosak, nélkülük semmi sem történik ezen a bolygón.

A legtöbb ember észre sem veszi önmagát, annyira belefeledkezik az állandó közönybe, és az sem tűnik fel, hogy hiába várja a változást, ha folyton csak a letargiába temetkezik. Bennünk van az erő arra vonatkozólag, hogy megteremtsük azt a jelent önmagunk számára, amelyre mindig is vágytunk. A társadalom előszeretettel veszi át életünk felett az irányítást, és ezzel olykor olyan skatulyába kerülünk, amely távol áll a valódi énünktől. A megszokásból kitörni nehéz, de nem lehetetlen, csak elszántság kell és kitartást. Ha valamit el akarsz érni, azért küzdened kell, nyiss az új lehetőségek felé és mondj „igen”-t a világra. Az elmédben létező blokkokat kell először legyőzd és utána már minden könnyebben fog menni.

Kérheted az Univerzum segítségét.

A legtöbb ember nagyon ritka esetben kér segítséget – de miért is? A büszkeség miatt? Olykor igenis segítségre van szükségünk ahhoz, hogy elérjük álmainkat, és ez nem szégyen, nem gyengeség. Támaszkodj az Univerzum útmutatására és ne utasítsd el szeretteid segítségét sem. Mindehhez erős akarat és szilárd elképzelések kellenek ahhoz, hogy az Univerzum tudja, milyen féle segítséget nyújtson neked. Légy nyugodt, sugározz magabiztos energiákat és az Univerzum rövid időn belül partnered lesz a terved megvalósításában.

Véleményem szerint az egésznek a lényege az, hogy hagyd, hogy az Univerzum tudja, mit is akarsz, miközben teszel is érte és az is fontos, hogy hagyd, hogy a segítség a hasznodra legyen.

Természetesen az életben nem minden történik úgy, ahogyan mi akarjuk. Lehet, hogy akár pár nap alatt eléred a célod, de az is előfordulhat, hogy már 15 éve küzdesz érte. A hegycsúcsot sem hódíthatod meg mászás nélkül. A kudarcok miatt ne add fel, hanem sodródj az árral és találj ki új terveket. Amíg előre tartasz, addig az Univerzum is veled tart, és ha sok időbe is kerül a győzelem, ne add fel.

Hiszek a manifesztációban. Hiszek az Univerzumba fektetett energiákban, és abban, hogy ha hiszel valamiben azt meg is kapod.

Tényleg hiszel önmagadban és a céljaidban? Hiszed azt, hogy képes vagy megoldani a rád váró feladatokat és akadályokat? A Vonzás Törvényének nagy része azon múlik, hogy mennyire tudsz megszabadulni a téged visszahúzó erőktől. Időbe telik, míg „átprogramozod” az agyad az efféle pozitív gondolkodásmódra, de hidd el, hogy szükséges ahhoz, hogy a Vonzás Törvényét hasznosítani tudd. Lépj ki a komfortzónádból és meríts önbizalmat.

Nagyon sok ember pont azt vonzza be az életébe, amit nem szeretne, mert negatívan áll a dolgokhoz. A pozitív energia pozitív energiát szül – ezt tartsd észben és higgy önmagadban, ezek nélkül hiába is próbálkozol a Vonzás Törvényével. A BOLDOGSÁGGAL!

Legyél bátor, higgy Önmagadban és éld pozitívan az életedet, meglátod, Csoda fog történni!

Szeretettel: Kirilla