03 márc

 

A gondolatoknak jelentős hatása van az életünkre és a világunkra. Az emberi agy rendkívül összetett és rugalmas szerv, amely képes arra, hogy az emberek által gondolt dolgokat megteremtse a valóságban. Az emberek gondolatai hatással lehetnek az érzelmekre, a viselkedésre, és a környezetünkre is.

Az „Univerzális Törvények” közül az egyik legfontosabb a „Vonzás Törvénye”, amely szerint azok a dolgok, amelyekre fókuszálunk és gondolunk, azok vonzódnak hozzánk. Azaz, amit gondolunk, az kihat az életünk minden területére, beleértve a kapcsolatainkat, a karrierünket, és az általános boldogságunkat is.

A gondolatoknak a teremtő ereje azon alapul, hogy az agyunk folyamatosan információkat dolgoz fel és reagál a környezetünkből érkező ingerekre. Az agyunk alkotó és manipulatív eszköz, és képes arra, hogy az általunk gondolt dolgokat formálja és megteremti a valóságban. Azonban fontos megjegyezni, hogy a gondolatok önmagukban nem elégségesek ahhoz, hogy valóra váljanak. A gondolatokkal együtt megfelelő cselekvésre is szükség van ahhoz, hogy az általunk elképzelt dolgok valóra váljanak.

Összességében tehát elmondható, hogy a gondolatoknak van teremtő erejük, azonban ez csak akkor válik valóra, ha megfelelően összpontosítunk és cselekszünk az általunk elképzelt dolgok eléréséért.

A gondolataid képessé tesznek arra, hogy hatalmas dolgokat érj el, de a gondolataiddal képes vagy megbetegíteni saját magad is. A negatív gondolatokkal tönkre teheted a legszebb álmaid. Sok szenvedést okozhatsz magadnak.

A választás a Tiéd.
Használd végre a gondolataid teremtő erejét!

Fel kell ismerned, hogy a problémáid megoldásának titka, nem a külső körülmények megváltoztatásában rejlik, hanem abban, hogy ÖNMAGADAT alakítod át belülről. Változtatni akarsz a világon? – akkor változtass magadon!

Ha ez sikerül meg tudsz oldani évek óta tartó konfliktushelyzeteket, ki tudsz gyógyulni súlyos betegségekből, el tudod érni a céljaidat, meg tudod teremteni azt az ideális életet, amit elképzeltél.

Szeretettel: Kirilla