31 máj

Biztosan te is észrevetted már, hogy hatalmas változások történnek a bolygónkon. A fejlődés elképesztő ütemben zajlik… Ez az állítás a lélek szintjére is igaz, hiszen az emberek egyre tudatosabbá válnak. A spirituális ébredés hatására rengetegen eszmélnek rá arra, hogy nem véletlenül vannak a Földön.

Igen ám, de a fejlődés lelki szempontból sem egyszerű.

Nagyon nehéz az olyan kérdésekre válaszolni, mint például –

Mi a küldetésünk?

Azt is sokan szeretnék megtudni, hogy hogyan találkozhatnának azokkal az emberekkel, akiknek a segítségével felgyorsulhatna a fejlődésük.

Egyesek azt hiszik, hogy a spirituális ébredést követően majd könnyebb lesz az életük, de ez nem feltétlenül igaz. A leckék elsajátítása bonyolult, a fejlődés kényszere pedig elképesztő ütemet diktál…

A gyorsaság nagyon megterhelő a lelkünknek, de igyekezzünk a dolgok jó oldalát nézni! A rohamos ütemű változásoknak hála bőven van arra alkalmunk, hogy a saját elképzeléseinknek megfelelően alakítsuk az életünket.

Régebben sokkal lassabban fejlődött a világ, ezért az emberek nem igazán voltak képesek szintet lépni. A környezetük nagyjából ugyanolyan volt a halálukkor, mint amilyen a születésükkor. Mivel az életük szinte kizárólag a túlélésért folytatott harcról szólt, ezért nem jutott ki nekik az a „luxus”, hogy a spirituális ébredéssel foglalkozzanak. (persze a régiségnek nem is volt külön program a természettel kapcsolódni, ehelyett mindennapi rutin volt a töltődés)

Ezzel szemben a mi életünk már nagyon kényelmes. Nem kell félnünk például az éhezéstől. A technika fejlődésének hála egyre több szabadidőnk van. Így – az őseinkkel ellentétben – nekünk bőven marad arra energiánk, hogy a saját lelki életünkkel foglalkozzunk.

Jósnőként, Gyógyítóként azt tapasztalom, hogy egyre többen mutatnak érdeklődést a szemmel nem látható világ iránt. Nagyon sokan szeretnének kapcsolatba lépni az Angyalokkal, a Felemelkedett Mesterekkel és az egyéb entitásokkal.

Mivel én kapcsolatban állok a fentebbi dimenziókkal is, ezért szívesen csatornázom a tőlük érkező üzeneteket. Ügyelek arra, hogy minél tisztább legyen az elmém, a szívem és a lelkem. Így igen pontosan le tudom fordítani az entitásoktól érkező üzeneteket.

A spirituális ébredés hatására egyre többen gondolják úgy, hogy a jövőjük nincsen kőbe vésve. Megfelelő szintű tudatossággal, illetve a lelki blokkok oldásával igenis meg lehet változtatni a jövendőt.

Ehhez azonban nem árt egy tiszta lélek/közbenjáró/segítő részvétele, hiszen így könnyebben fel lehet térképezni a jövő ösvényeit. És így már könnyebb annak az eldöntése is, hogy melyik irányba induljunk el.

Szívesen segítek a hozzám forduló embereknek a kérdéseik megválaszolásában. Hiszem, hogy nem érdemes hosszú évekig szenvedni a problémák miatt, ha egy kis külső segítséggel meg lehetne oldani a gondokat. Így hát érdemes nekem feltenni azokat a kérdéseket, amelyek már régóta nyomják a lelkedet. Én pedig azon leszek, hogy a neked lehető legjobb módon közbenjárhassak.

Szeretettel: Kirilla