21 szept

Sosem vagy magányos Kedvesem! Sosem vagy egyedül, még akkor sem, ha úgy érzed, mindenki elhagyott.

A legkilátástalanabb helyzetben sem vagy egyedül.

Ha nekem sikerült mindent átvészelni, hiszek abban hogy Neked is sikerülni fog.

Hiszek abban hogy Benned is meg van az Istenadta Szeretetnek a magja.
Bízz magadban, legyen hited abban hogy meg van benned a képesség, hogy minden egyes érzéssel és szeretettel felépített gondolatod valóra válik – akkor is ha ebben a pillanatban nehéz benne hinni.

Most nagyon fontos, hogy én is erősítselek Téged a szeretetemmel, a gondolataimmal. Ha el mered hinni hogy Értékes vagy és egy Csoda vagy, ki mered mondani hogy értékesnek tartod magad – Mond ki hogy „Tudom, hogy ez csak egy átmeneti helyzet, mert minden rendbe jön körülöttem”.

Kérlek nagyon figyelj rám!
Amikor az ember úgy érzi, hogy elhagyta az Isten, jusson eszedbe hogy sosem volt így és sosem lesz így.

Ő megfoghatatlan, láthatatlan, egy csodálatos áttetsző fény, aki senkit nem bánt, mindent megbocsájt és mindenkit elfogad. Mond el neki, hogy mi a problémád. Ő nem azt várja hogy kapaszkodj rá és könyörögj, hanem, hogy legyen hited, legyen szereteted, legyen önbizalmad. Hidd el nekem, meg fog történni a csoda és meg fog változni az életed!

Tapasztalatból beszélek, az én életemet is nagyon sokszor megváltoztatta a Hit ereje! Minden nap segített és ma is segít.

Sose hidd el hogy nincs tovább, mert mindig van tovább. A szeretet olyan esszenciális erő, amit mindent legyőz (a magad felé irányuló szeretetről is beszélek).

Idézd fel a csapásokat a múltadból, amikből már kimásztál – ugye, mennyire hihetetlennek tűnt akkor és mégis csak sikerült?

Bízz a hatalmas Isteni Erőben, mert benned is ott van az Ő teremtő ereje. Képes vagy rá!

Te vagy a kincs, az a csoda, aki meg tudja változtatni első sorban a saját életét, utána pedig a környezetének az életét is.

A logikán túl el sem hiszed még, mennyire csodálatos érzés amikor megnyitod a szívedet. Higgy magadban, a történések nem büntetések hanem tanítások.

Egyszerűen áramoltasd a szeretetedet önmagadból magad- és mások felé. Csak egyszerűen higgy abban, hogy minden jóra fordul. Fogadd el Önmagadat úgy, ahogy vagy! Képes vagy olyan dolgokra, amikre eddig még nem tartottad magadat képesnek.

Az állapot nem végleges, mindent meg lehet változtatni (kicsiben és nagyban), csak rajtunk múlik életünk alakulása. Ha van bennünk elég hit és szeretet, építő gondolatok, olyan dolgok fognak történni ami mindenkinek jó!

Érezd a hálát, imádkozz a szeretteidért, legyen minden őszinte és jöjjön a szívedből és meg fog változni az életed. Van, akinek egy nap alatt, van akinek több nap alatt de a végeredmény mindig jó!

Szeretlek Benneteket, Áldásom és Szeretetem kísérjen titeket minden nap!
Soha ne adjátok fel a szeretetet és a jóságot.

Légy bátor, de halk.
Add önmagad, de őszintén.
Szeress, de a szívedből jövő szeretet legyen amit átadsz.
A gondolataidat oszd meg másokkal de az örömtelieket, a negatívokat hagyd el.

Ölellek és kívánom a legjobbakat!
Szeretettel: Kirilla