03 jún

A napokban sok kérdés érkezik a szellemvilágról, hogyan kell kezelni, mert nagyon sok mindent hallotok és láttok, rengeteg helyről érkezik információ.

Szeretném először is kijelenteni azt, hogy mindenkinek megvan az egyedi joga, véleménye, rálátása, tapasztalata ezzel kapcsolatban is. Tulajdonképpen mindenki csak arról tud beszélni, azt tudja elmondani, amit megtanult, amit megtapasztalt.

Tehát a tudás mindenkiben ott van, hogy milyen formában adja tovább, az már az ő fejlettségi szintjétől függ.

Az én tudásom, tapasztalataim szerint a mi bolygónkon is nagyon sok civilizáció él testben és test nélkül. Vannak közöttük, akik nagyon fejlettek, nagyon érdekesek, izgalmasak és nagyon sokat tudnak segíteni a mindennapi életünkben, a mindennapi tevékenységünkben, közérzetünkben, gondolatainkban vagy éppen abban, hogy hogyan tudunk fejlődni.

Hogyha egy kicsit tovább lépünk, távolabbra nézünk, túl a harmadik dimenzión, akkor bizony nagyon sok civilizáció, nagyon sok bolygó, nagyon sok fejlett lény és kevésbé fejlett lény létezik. Vannak, akik tőlünk sok tízezer-százezer, akár millió évvel fejlettebbek technológiában, a gondolatmenetükben és minden olyanban, ami tulajdonképpen ma még itt a Földön gyerekcipőben jár. Ami nagyon fontos, hogy nem kell senkinek sietni, mindenki a saját tempójában fejlődik, lép, halad.

Kérdezitek tőlem, hogy kell-e ettől félni?

Egyértelműen nem kell félni, ez mindig attól függ, hogy te hogyan állsz hozzájuk, hogy neked milyen a belső érzelmed velük kapcsolatban. Ha nincsen előítéleted, ha nincsen félelmed velük kapcsolatban, hogyha egyenrangúnak érzed magaddal őket, akkor biztos lehetsz abban, hogy semmi okod a félelemre.

Tehát hogyha nem negatívan gondolsz rájuk és nem félelemmel, hanem tiszteletben tartod őket és tisztában vagy azzal az univerzális törvénnyel, hogy mindenki teszi a dolgát és sokféle lény van sokféle feladattal és ezt tiszteletben tartod, akkor tulajdonképpen nincs is mitől félned.

Az egy külön témakör, hogyha félelemben élsz, hogyha benned nincs harmónia, ezt érzik, tapasztalják és látják. Minden gondolatunkat veszik, mint egy antennán keresztül – az érzéseinket is veszik, a tetteinket is veszik. Mindent figyelnek minden nap és minden lakásban jönnek-mennek, közlekednek.

Hallok olyan esetekről, hogy az emberek látnak valakit elsuhanni, valaki megáll előttük és egy pillanatra látják is őket. Vagy olyan dolgokról számoltok be, amiről nem szívesen beszéltek, mert úgy gondoljátok, hogy más emberek ezt elutasítják, vagy kinevetnek titeket.

Meg kell nyugtassak mindenkit! Ez manapság egy felkapott téma, de azért nem kell ezzel elszállni – mindent megfelelően kell kezelni. Ha nem vagy még nyitott arra, hogy elfogadd, akkor egészen egyszerűen látod, tovább haladsz, szép lassan a te tempódban.

Ne siettess semmit, mert mindenkinek van egy életfeladata, egy karmikus-lehozott feladata, amit végig kell vinni.

Tehát ha valakit meglátsz, akkor valószínű, hogy annak oka van, de semmiféleképpen sem félelemmel, semmiféleképpen sem aggállyal kezeld, hanem szeretettel.

Magadban azon kell dolgoznod, hogy legyen benned harmónia! Legyen benned összhang és mindig tedd fel magadnak a kérdést!

Mi az, amiben hiszek? Mi az, ami nekem a legfontosabb? mi az, ami én én belőlem kiváltja azt, hogy én így érzem magam és mit tükröződik vissza? Miért látom azt, amit látok?

Mert mindennek oka van!

Tehát ne siettesd és főleg ne félj – nincs mitől félni, mert ők is tudják, hogy te milyen vagy, ismernek téged. Több tíz évvel akár száz évvel tudják előre, hogy mit fogsz tenni, mit fog gondolni és mik lesznek a reakcióid. Tehát számukra ez nem titok. Ha ezt megszokod – az érzést, hogy tudnak rólad, hogy tudják a reakcióidat és hogy nem ártó szándékkal vannak, akkor egy idő után természetessé válik számodra és akkor már nem úgy gondolsz valamire, amit megtapasztalsz, hogy az negatív vagy pozitív – hanem csak egészen egyszerűen megtapasztaltad, átengeded magadon és tovább lépsz.

Ez valójában a te fejlődésedet is segíti azért, mert muszáj emelkedni, muszáj a rezgéseket emelni -és mint ahogy már mondtam, attól mert még valamit nem látunk, az nem azt jelenti, hogy nincs is ott.

El kell fogadnunk, hogy nem egyedül vagyunk ezen a bolygón és ebben az egész világrendszerben – hiszen ez egy rendszer, és a mi kis bolygónk is egy része ennek a rendszernek.

Vannak civilizációk, akik nagyon fejlettek, nagyon intelligensek, segítőkészek. Vannak olyanok is, akik annyira messze vannak, hogy egészen egyszerűen nem érnek el idáig, tehát nekik az egy külön jóság és szépség, hogyha valaki eljuthat hozzájuk és be tud arról számolni, hogy milyen itt a világ – és tud mesélni erről a csodálatos bolygóról.

Mert valójában egy csodálatos bolygón élünk! Az, hogy a külső tényezők mit hoztak és hoznak magukkal, azt tulajdonképpen a gondolatunk teremtette, az emberiségnek a gondolata teremtette – de ez egész más témakör.

Tehát nagyon sok fajta civilizáció van, nagyon sok fajta lény létezik más dimenzióban, más világokban. Családdal szeretetben, gyerekekkel – ugyanolyan családok léteznek, mint itt a Földön. Vannak olyan bolygók, dimenziók, ahol test nélkül léteznek, de maga a szeretet szinte minden bolygón létezik, mert kivétel nélkül a bolygókon egymás felé szeretet van – tehát ezt a törvényt még egymás között is betartják.

Nagyon bonyolult lenne itt most levezetni, hogy hogyan zajlik köröttük a szeretet, a szerelem, a család, hogyan léteznek, hogyan élnek, hogyan érintkeznek, hogyan élnek egyáltalán és milyen a nemiségük.  Nagyon sokrétű és nagyon bonyolult, úgyhogy most csak azt kell megérteni, hogy tudnak rólunk és nem ítélkeznek, viszont várják azt, hogy az emberek a spirituális vonalon kezdjenek el fejlődni, hogy tudjanak közelebb kerülni, hogy tudjanak segíteni.

Sok esetben már megpróbáltak segíteni az emberiségnek, hiszen olyan hatalommal rendelkeznek, amit az emberi elme fel sem tud fogni. Egyszerűen lehetetlen – érezni és gondolni lehet, de felfogni nem lehet. A legegyszerűbb, legérthetőbb példa erre az angyalok. Ők vannak a legközelebb, bár nem minden síkról, de vannak közeli dimenziók, ahonnan meg tudnak minket közelíteni és tudnak segíteni.

De ők is csak akkor tudnak segíteni, csak akkor tudnak a közelünkbe jönni, hogyha kérjük őket, hogyha tényleg azt mondjuk, hogy „Segítsetek” és elmondod, hogy miben van rájuk szükséged, akkor segíteni fognak.

Annyiban azonban, amennyire megvan meg van nekik engedve! Ha a karmában valami meg van írva, akkor abba nem fognak belenyúlni, maximum abban tudnak segíteni, hogy könnyebben átvészeld.

Ha nem hiszel az angyalokban, akkor nehezebb lesz. Tehát ott kell lenni annak az isteni szikrának a lelkedben, hogy hiszel bennük. Ha nincs meg a hited, akkor hiába kérsz, mert nem működik. Ez ugyanolyan mintha egy barátodtól tanácsot kérnél vagy segítséget, és nem működik, mert nem hiszel neki.

Azt tanácsolom, hogy állj neki. Fejleszd magad. Próbálkozz a te tempódban. Nem kell sietni, sikerülni fog. Nyugodj meg. Lazulj el. Egészen egyszerűen – amit megtapasztalsz, azt raktározd el és ha úgy gondolod, velem is meg tudod beszélni és még nagyon sok jó szakember van, akik szintén szívesen segítenek.

Kívánok hozzá sok sikert szeretetet, bölcsességet!

Szeretettel: Kirilla