23 szept

A Jóságról és az Áldásról szeretnék beszélni Nektek!

Remélem, hogy az utatokon, az életetekben ma is tudok segítséget és sok jó dolgot adni.

A Jóság nem csak abban nyilvánul meg, hogy jó vagyok a családhoz, támogatom őket anyagilag, hanem abban, hogy Önmagadhoz vagy jó! Ilyen módon a környezetednek is jó lesz, mert kisugárzod magadból. Megváltozik a rezgésed, az érzelmed és jót tenni – jót adni másoknak, a saját életedet is építed, mert áldás jön visszafelé is.

Meg kell válogatni azt viszont, ki felé vagy jó és hogyan működik ez!

Ha megteheted, ne hagyd ki, segíts! Légy óvatos, de nagylelkű. Figyelj oda arra, kik vesznek körbe. A Jóság nem azt jelenti, hogy elnyomod saját magadat a segítség révén. Hagyd a döntést másokra, akkor is, ha a másiknak eszébe jut magától és akkor is ha nem. Mindenkinek a saját szintjén dől el, hol halad a saját életében, ne erőltesd a dolgokat.

A másik nagyon értékes dolog az Áldás! Ha minden nap küldesz Áldást ismerősök és ismeretlenek felé is, az is működik visszafelé is, hiszen amit adok, azt kapok. Ha minden nap elmondasz egy áldást a saját szavaiddal, ha minden nap úgy kelsz fel, hogy áldást kérsz másokért, hálát érzel és megköszönöd amit eddig érted tettek, akkor biztos lehetsz abban, hogy az Áldás feléd is visszajön. Küldj Áldást és Szeretet!

Adj át gondolatbeli csomagokat, hogy jó legyen másoknak is. Ez a csodálatos energetikai forrás megadja másoknak (és neked is) amire szükség van. Sose gondolj arra, hogy ezért te szeretnél cserébe valamit, egyszerűen te csak légy hálás és küld az áldásodat. Higgy nekem, hogy működik és ezzel jót teszel! Kívánd, hogy másoknak is legyen jó, legyen az életük színes, mindenkinek legyen áldásos a reggele, nappala és éjszakája! Legyen áldás minden házon, hogy mindenkinek az élete jobb, szebb és örömtelibb lehessen! Áldásos legyen mindenkinek az álma, hajnala, a munkája és minden napja.

Legyen áldásos mindenkinek minden gondolata, érzése és szeretete!

Szeretettel: Kirilla