10 febr

Mindannyian úgy születünk, hogy számtalan, sokak által „természetfelettinek” titulált képességnek vagyunk a birtokában.

Gyerekként még látjuk a szellemeket, illetve szoros kapcsolatban állunk a földi szem számára láthatatlan világgal.

Később azonban a legtöbb embernek eltűnik ez a képessége a nevelés és a lelki elzárkózás hatására. Ezt követően a spiritualizmus csak azoknak válik aktívan az életük részévé, akik tudatosan ezt az utat választják és felébrednek az elme által teremtett illúzióból.

Szerencsére egyre többen kezdik felfedezni, hogy a valóságunk mennyire összetett. Rengeteg olyan jelenség létezik, aminek a mibenlétét a tudósok még nem tudják megmagyarázni. Manapság azt hívják természetfelettinek, amit a modern tudomány egyelőre még volt képes egyetlen eszközzel sem megfejteni.

Ami engem illet, a Szellemvilág már gyerekkoromtól kezdve az életem részét képezi. Sokat fejlődtem a spiritualizmus témakörében, bár kezdetben nagyon féltem a különféle entitásoktól.

Mostanra megtanultam bánni a képességeimmel, ezért sokan fordulnak hozzám útmutatásért. Többféle területen is tevékenykedem, hiszen egyszerre vagyok jósnő, médium, gyógyító és látnok.

Rengetegféle módszerrel tudom segíteni a bajba jutott embereket. Nagyon sokan kérik, hogy jóslás révén derítsem ki, hogy milyen jövő vár rájuk. Mindegy, hogy emberi kapcsolatokról, karrierről, szerencséről vagy valami másról van szó, mert mindegyik témában jártas vagyok.

A másik legnépszerűbb szolgáltatásom a szerelmi kötés, mivel ezen a területen sokan elveszettnek érzik magukat. Nem biztos, hogy keresztet kell vetni egy párkapcsolatra, mert egy kis energetikai munka csodát tehet. Ugyanakkor olyan emberrel nem szabad szerelmi kötést létrehozni, aki magától sosem akart volna kapcsolatot kezdeményezni a segítséget kérő féllel.

A szerelmi oldás hatására végre sikerülhet elengedni egy olyan kapcsolatot, ami már semmilyen célt nem szolgál. Rengetegen szenvednek amiatt, hogy nem képesek teljesen maguk mögött hagyni a múltat, ezért lehet hasznos a segítségem.

A spiritualizmus témakörében másfajta szolgáltatásokat is ki lehet próbálni nálam, hiszen foglalkozok még távgyógyítással, rontáslevétellel, szellemidézéssel, lélekharmonizációval, tértisztítással és mágiával is.

Szeretettel: Kirilla