03 márc

 

A Reiki egy japán eredetű energia gyógyászati technika, amely az emberi testben lévő energiákat mozgatja meg, hogy támogassa az egészség és a jólét állapotát. A Reiki gyógyító hatása a test, az elme és a lélek szintjén egyaránt érvényesülhet.

A Reiki terápia segíthet az alábbiakban:

Csökkenti a stresszt: A Reiki segíti a test stresszreakcióinak lecsökkentését és az izmok ellazulását, ezáltal javítja a stressztűrő képességet és a relaxációs állapot elérését.

Fájdalomcsillapítás: A Reiki terápia segít a fájdalom csökkentésében, és az enyhülést elősegíti a fizikai és az érzelmi fájdalom esetében is.

Javítja az immunrendszert: A Reiki terápia segíti a test egészét az egészséges működésének elősegítésében, mely javítja az immunrendszer működését és az egész szervezet ellenálló képességét.

Segítség az alvásproblémákban: A Reiki terápia segít a relaxációs állapot elérésében, és ezzel hozzájárulhat az alvásminőség javulásához, segítve az álmatlanság és a nyugtalan alvás kezelését.

Lelki egyensúly: A Reiki segít a stressz, az idegesség, a szorongás és a depresszió kezelésében, mely pozitív hatással van a mentális és érzelmi jólétre.

Fontos megjegyezni, hogy a Reiki terápia nem helyettesíti a hagyományos orvosi kezeléseket, hanem kiegészítő lehet, segítve az egész test és az életminőség javulását.