01 máj
Nagy valószínűséggel már Te is voltál úgy, hogy úgy érezted, ez nem mehet így tovább, tenned kell valamit, hiszen nemcsak, hogy nem tudsz „egyről a kettőre lépni”, hanem még vissza is élnek a jóhiszeműségeddel, a becsületességeddel. 

Ugyanakkor azt is tapasztalhattad már, hogy, aki hazudik, vagy csal, az jobban halad előre az életben, mint Te. Lehet, hogy ez így is van, de csak ideig-óráig!


Ha a fehér mágiát szeretnéd segítségül hívni az életed megváltoztatására, az teljesen rendben van, de a tanácsom az, hogy ne otthon fogj neki, hanem bízd ezt olyan valakire, aki érti a dolgát. Ugyanis a fehér mágia egy varázslat, egy szertartás, amit laikusként nem tudnál elvégezni a megfelelő módon és hatékonysággal.

Mit jelent a fehér mágia?

Aleister Crowley így fogalmazta megː

Oly tudomány és művészet, amely az akarattal összhangban változást idéz elő.

A mágia azon a gondolaton nyugszik, hogy a világon mindent áthat a transzcendencia. A fehér mágia spirituális, gyógyító vagy általában pozitív célból művelt mágia. Az események befolyásolásának módszere valamely jó célból. A fekete mágia ellentéte.

Az ezoterikában Jézust is fehér mágusnak tekintik.

Akik a fehér mágiát végzik, azok rendkívüli önmegtagadásról és belső tisztaságról tesznek tanúbizonyságot; nem törekszenek hatalomra, sem dicsőségre. Egyetlen céljuk van: a Földet akarják úgy átalakítani, hogy Isten eljöhessen az emberek közé. Az ember nagysága, valódi ereje abban rejlik, hogy a birtokában levő erőket sohasem fordítja saját hasznára. A fehér mágia során az elemeket mindig egyenlő arányban használjuk. A fehér mágiával csak jó dolgokat tehetsz meg. Van fehér mágia, amivel szerencsét vagy szerelmet idézhetsz meg, míg egy másikkal a pénzről vagy a jó egészségről gondoskodhatsz. A fehér mágia gyakorlója tudja, hogy minden egy, és minden tette ebből az ismeretből fakad. A fehér mágia kifelé irányul, saját magunktól embertársaink felé. A fehér mágia hajtóereje a szeretet, a segíteni akarás. A fehér mágia ad, és nem vár hálát viszonzásul, mert ez a természet. Minden egy, és ez az egység az oka annak, hogy visszakapsz mindent, amit adsz. Azt aratod le amit elvetettél. Minden jótett elnyeri jutalmát.

A fehér mágia sikerességét, a spirituális világgal való intenzív kapcsolat, a jó szándék és az erős akarat befolyásolja. Mozgató rugója a segíteni akarás, a szeretet, ezért sohasem agresszív, nem támadó!

Akárcsak a mesében, a való világban is minden tettünknek következményei vannak, a jó elnyeri méltó jutalmát, a gonosz a büntetését! Magyarán: „Ki mint vet, úgy arat!”

Lényeges, hogy amikor a fehér mágiát hívjuk segítségül, ne legyen szívünk tele haraggal, rosszindulattal, irigységgel, hanem a jó szándék vezéreljen bennünket. Hiszen ez a varázslat a jóról, a lélek gyógyításáról, a megsegítésről szól!

Amennyiben úgy érzed, hogy szándékaid tiszták, és vágyaid elérésében segíthet a fehér mágia, fordulj bizalommal a spirituális világ eme dolgaiban jártas és hiteles személyhez, hiszen az Univerzum gyermekeként Te is méltó vagy az ajándékaira, csodáira!

Szeretettel: Kirilla