20 ápr

Ebből az alkalomból 7 tanácsot írtam össze, amivel a mai napon én is foglalkozom, és bízom benne hogy neked is jól fog esni!

Azt tanácsolom, hogy használd ki tudatosan és maximálisan a húsvéti ünnepek kínálta lehetőségeket!
– Na de hogyan?

1. Hagyományőrzés

Elevenítsd fel a népi szokásokat, hiszen azok nagyon fontosak. Nem csak azért mert az örökségünket jelképezik (és nagyon szépek is) hanem mert erő rejlik bennük. /Gondoljunk itt a HÍM-es tojásra vagy a locsolás misztériumára/ A szokásokban rejlő energiával nem csak a kapcsolatokat támogatjuk hanem a bőséget, jólétet és termékenységet is bevonzzuk velük.

2. Együttérzés

Nem csak szeretteinkkel de másokkal is. Ilyenkor nem csak a szeretteinket vendégelhetjük meg, vagy látogathatunk el akár locsolkodni, vagy csak érdeklődni hogylétük felől, hanem távolabbi ismerősökhöz, de a szomszédhoz is elmehetünk, felkereshetjük. Nem kell nagy dolgokra gondolni ilyenkor, egy kis sütemény, kölni a zsebben, de bármilyen kis apróság másoknak a napját fogja szebbé varázsolni. (és a mienket is).

3. Amit adsz, azt kapod vissza

Ez az ünnepek alkalmával még inkább működik. Ünnepekkor megnő az energiaszint, ezért még inkább működésbe lép az oda-vissza. Szeretet szeretetet szül, gondoskodás gondoskodást szül. Természetesen nem amiatt kell jónak lenni hogy aztán velünk is jóságok történjenek, de már az „nyeremény” hogy bennünket jóérzéssel tölt el az, ha odafigyelünk, adunk.

4. Tisztító rituálé

Végy egy tisztító fürdőt, gyújts gyertyát, meditálj, zárd ki a negatív érzéseket és gondolatokat, töltse el a szívedet a szeretet, Ez az időszak tökéletes a megbocsátásra, legyen az egy másik ember akinek meg kellene bocsátanunk vagy legyünk mi magunk. Érdemes ezen a napon elengedni a lelkiismeret-furdalást, letenni a lelki terheket, és elengedni a félelmeket.

5. Adj hálát

Persze minden napért érdemes hálát adni, de az említett többszörös energiák miatt húsvétkor semmiképp se felejtsd el érezni, kimondani, éreztetni, megélni. Ez a kis számvetés ilyenkor sok mindenre ráébreszti az embert. Nem utolsó sorban, ha valóban hálás vagy, még több „hálálkodni valót” vonzol be, tehát még több jó dolog fog érni téged.

6. Szeretet

Vezéreljen ebben az időszakban is téged a szeretet. Mond ki, mutasd ki. Ez a mágikus nap felnagyítja, megsokszorozza az érzéseket és gondolatokat. Ölelj bátran, a kedves szavakkal se fukarkodj, ha őszinték az érzelmeid, érdemes még inkább kimutatnod! Ne feledd, a szeretet mindig csodatévő erővel bír. Hiszem hogy ez az az energia ami átível időn és téren!

7. Teremtés

Célszerű nagyobb hangsúlyt fektetni a tetteidre, gondolataidra. Ha boldogságra vágysz, legyél boldog és tégy arról, hogy mások is azok legyenek. Ha bőségre vágysz, érezd magadnak gazdagnak. Ha szeretnél pozitívan gondolkodni és hozzáállni az életedhez és a téged körülvevő emberekhez, akkor gyakorold aktívan. Ha gyógyulásra vágysz, éld át milyen teljesen egészségesnek lenni, gondold azt, hogy már meggyógyultál és meg is fogsz!
Még egyszer Nagyon szép húsvétot kívánok nektek, gondolatban mindenkit ölelek aki ezt a bejegyzést olvassa.

Csupa jót kívánok nektek, erre a napra (is).

Szeretettel: Kirilla

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This field is required.

This field is required.